Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autocha

autocharakterystyka

Polecane posty

Gość Autocha

Nazywam się Anna Kowal. Urodziłam się i mieszkam w centrum miasta Katowic. Mam 16 lat , jestem zodiakalnym rakiem.. W tym roku rozpoczełam naukę w klasie humanistyczno-dziennikarskiej w Liceum nr.2 w KAtowicach. W przyszłości chciałabym zostać psychologiem lub redaktorką. Mam starszego brata, nazywa się Marcin i jest ode mnie o 2 lata starszy. Jestem blondynką o dość wysokim wzroście. Mam 1,72 cm. Oczy niebiesko zielone z ciemną oprawą. Karnację mam jasną, twarz okrągłą, nos proporcjonalny a usta wyraziste. Na co dzień ubieram się w sportowe ubrania w dżinsy oraz kolorowe bluzki. Jestem osobą pogodną i wesołą, jednakże zdarza mi się, że mam takie dni, że czuję przygnębienie i smutek. Czasem zachowuję się egoistycznie w takich dniach i trudno jest ze mną wytrzymać Wydaję się osobą nie śmiałą, ale tak do końca nie jest.Jestem bardzo wrażliwa na złe i przykre słowa skierowane do mnie. Bardzo mnie ranią. Urazy chowam głęboko do serca i nie jestem w stanie niestety ich zapomnieć. Jestem także wrażliwa na krzywdę innych. Staram się być postrzegana za osobę sympayczną oraz godną zaufania. . Mam poczucie humoru . Nigdy się nie spóźniam i nie lubię jeżeli ktoś się spóźnia. Nie wątpliwie jestem pesymistką. Moją wadą jest, to, że często działam impulsywnie, raniąc przy tym innych. zdarza się , że najpierw mówię, a dopiero potem myślę. Bywam często zamyślona. Jestem bardzo nerwowa, czasem nie potrafię zapanować nad emocjami . Moje wady to również to, że nie jestem osobą pracowitą, a krytyka mnie zniechęca. Dodam jeszcze, że jestem osobą nie ufną, i nie potrafię stu procenowo zaufać. Jednak są osoby którym mogę wszystko powiedzieć, cenię ludzi którzy posiadają w sobie coś co się nazywa szczerością, cenię również koleżeństwo i sympatyczność. Moim hobby są wycieczki rowerowe z przyjaciółmi. Długie trasy pozwalają mi sprawdzić siebie, moją wytrzymałość. Pozwala mi to odciąć się od rzeczywistości i zapomnieć o problemach. Myślę, że jest to dobra i skuteczna terapia. Często jeżdzać znajduję jakiś sposób na rozwiązanie problemu, wtedy wolę jeździć sama słuchając muzyki.. Brałam udział w rajdach rowerowych, była to świetna zabawa. Po za tym, lubię słuchać muzyki Pop oraz Hip-hopu. Zależnie od nastroju . Lubię też przelewać myśli na kartkę i w ten sposób nie obarczam przyjaciół moimi problemami, jest to skuteczny sposób. Piszę to co mnie boli , co cieszy na Blogu. Prowadzę go systematycznie od ponad roku . Moim marzeniem jest skończyć szkołę, zdać maturę i studiować psychologię. Bardzo chciałabym zostać psychologiem, ponieważ chcę pomagać innym . Rozumiem jak ważne jest to, kiedy ktoś potrzebuję pomocy . Siebie postrzegam negatywnie. Nie akceptuje mojej osoby . Otoczenie różnie mnie postrzega, żeby mnie poznać i ocenić potrzeba czasu. Jednak mam nadzieję, że znajomi darzą mnie sympatią i ufają, bo mimo wszystko staram się być dobrym człowiekiem. Dobrze? Coś brakuje ? Proszę o pomoc

Gość Autocha
o ja...ale błąd popełniłam..no gafa..gafa ;o