Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingaaaaaa

ZABAWIANIE A POTEM HISTERIA.../

Polecane posty

Gość Kingaaaaaa

ej mam naprawde wazna sprawe, wiem ze to glupie i napewno napiszecie ze plemniki nie maja gpsa ale, zabawialam sie z chlopakiem i spuscil mi sie na majtki i brzuch, odrazu polecialam do lazienki i umylam to wszystko zelem i pozniej zdjelam bielizne i jeszcze raz wskoczylam pod prysznic. (boje sie ze splynelo mi troche podczas mycia...) i jestem w ciazy, dodam ze odrazu po prysznicu zrobilam siusiu, pilne prosze czekam na szczere odpowiedzi...

Gość Kingaaaaaa
gowniara raczej nie jestem :// poprstu sie martwie bo nie wygladalo to w lazience ciekawie

Gość panienka N-ka
czekasz na odpowiedzi a pytanie jest jakie ?

Gość Kingaaaaaa
zamiast mi powiedziec ze histeryzuje to mnie zjezdzasz,boze co w was tyle agresji uspokojcie czlowieka zamiast sie wyzywac

Gość Kingaaaaaa
czy mozliwa jest ciaza, chociaz jak teraz patrze to chyba faktycznie cos mi sie juz pojebalo z tymi urojeniami

Gość hbdjnbsjhnshmj
dla pewnośći zrób test w dniu spodziewanej miesiączki, ale wydaje mi się że nie potrzebnie panikujesz

Gość panienka N-ka
to nie pisz ze jestes w ciazy jak o to pytasz :/ jesli spuscil ci sie na majtki to nie jest -ale uwazaj bo sa czasami przypadki ze jak sie spusci na cipke to plemniki dojda (ale nie przez material nie przejda nie martw sie ;])

Gość Kingaaaaaa
tak tylko okres mi sie skonczyl tydzien temu, a patrzac na moje sklonnosci do panniki umre przez ten czas

Gość Kingaaaaaa
panienka N-ka- dziekuje,serio bardzo :)

Gość panienka N-ka
prosze bardzo i sie tak nie stresuj na przyszlosc :)

Gość Kingaaaaaa
wiem, glupio... ale spanikowalam ze moge zajsc w ciaze gdy po zdjeciu bielizny zamydlony plyn ze sperma splyna w te okolice, a jedni pisza ze mydlo zabija inni ze nie...