Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybór sukni - pomózcie

wybór sukni - pomóżcie wybrać

Polecane posty

Gość dla mnie 1 najlepsza
1

Moim zdaniem druga suknia najładniejsza. Sama jestem teraz na etapie poszukiwania sukni ślubnej i myślałam właśnie o czymś w tym stylu.

Dla mnie najlepsza pierwsza - elegancka, bardzo ozdobna, ale z kasą. W drugiej odstraszają mnie te falbanki. Ale ja po prostu nie lubię falbanek ;) ogólnie sukienka na plus. Trzecia najmniej mi się podoba - przeładowana, brak jej lekkości...

Gość moim zdaniem 3
3

Gość ja myślęze 2
2

Gość martyska
Uważam jako organizator ślubów ze suknia ślubna powinna pasować do całej ceremonii lecz jesli nie ma tematu przewodniego ceremonii to warto wybrac taka ktora podoba ci sie najbardziej i w ktorej czujesz sie najwygodniej aby spedzic w niej czesc dnia i cala noc. Pozdrawiam

Gość tylko PIERWSZA
pierwsza - szyk i elegancja a wszystko utrzymane w swietnej tonacji... mysle, ze wybierajac 1 bedziesz najbardziej zadowolona :) pozdrawiam i gratuluje! ;)

Gość obczajka
22222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222moim zdaniem druga jest najlepsza i ma w sobie jakaś klase. ja tak jak niektóre kafetarianki nie jestem zwolenniczkaa tych projektów, ale tak naprawde najważniejsze zeby panna mloda dobrze się czuła w sukience żeby była jej wymarzoną,a jak wiadomo marzenia to rzecz subiektywna stąd też wynika różnorodność gustów. Pozdrawiam i jeszcze raz namawiam na drugą bo jest śliczna

Gość daj fotkę
jak leżą na tobie

Gość misisipi
góra z pierwszej jest niesamowita:) i chyba dlatego ja właśnie tę bym wybrała z całej trójki:)

Gość dwójeczka najładniesza
2

Gość tylko 2 druga