Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zmienic swoj wyglad zeby

jak zmienic swoj wyglad zeby sie podobac chlopakowi

Polecane posty

poznalam super chlopaka , bylo ok dopoki nie wyslalam mo fotki, nagle zaczal mnie olewac, napisal ze nie jestem w jego typie, ale ja nie jestem fotogeniczna wiec napisalam mu zeby to ocenil jak sie spotkamy, wiec prosze pomozcie mi co mam zmienic w swoim wygladzie zeby mu sie spodobac???

prosze o odpowiedzi

Gość zostań sobą po co
masz sie zmieniać dla jakiegoś badyla? będziesz wtedy szczęśliwa?

zalezy mi na nim, chce tylo cos zmienic w wygladzie, nie wiem kolor wlosow , schudnac , moze isc na solarium, prosze poratujcie mnie kobitki:)jeszcze zaden chlopak mi nie powiedzial ze nie jestem w jego typie a on to zrobil, kazdemu chlopakowi z jakim sie spotykalam podobalam sie , a ten jakis sie trafil...

Gość bo to burak jakich mało
najlepiej upodobnij sie do jego byłej po której rozpacza ...heh :p

Gość może naprawdę
nie jesteś w jego typie;-) no ale jak nie wiesz jaki ten typ jest to nawet nie bardzo wiadomo nad czym popracować... takie standardy, trochę opalenizny, ładna fryzurka, make up, niech koleżanka pomoże ci dobrać ciuchy do typu urody:-)

po bylej nie rozpacza. poza tym napewno nie bede sie upodabnac do byle kogo :) chodzi o to jakimi sposobami mozna byc sexowniejsza, wlasnie mysle o opaleniznie itp ale nie wiem czy to pomoze, nie mam pojecia jaki jest jego typ.

Gość pewnie sam nie wie jaki
jest jego typ. zmieniaj się , moooooże utrafisz :P:P:P jak dla mnie to Narcyz , który nie chce prawdziwej dziewczyny tylko takiej której nie musiałby się wstydzić przed kumplami.

Gość owsiana owsianka
dziewczyno, jestes zabawna. on juz Ci odmowil a Ty sie prosisz jeszcze o spotkanie. chcesz zebysmy powiedzieli co masz zmienic jak nie mamy pojecia jaki masz typ urody i co z Toba nie tak. wez sie ogarnij ps. chyba nie podobalas sie innym bo nie bylabys tak zdesperowana ps.2. wybacz-czasem trzeba ostrp

on nie odmowil, chce sie spotkac nadal, napisal ze jest ok , ale nie chce zeby znajomosc sie skonczyla na jednym spotkaniu a co do kogos tam -wlasnie sie innym podobalam , dlatego jestem zdesperowana , bo ten mnie zaskoczyl ,

Gość ciężko coś poradzić
nie widzac twojej fotki no bo nie napisze ci przeciez ze znień fryzure jak nie widziałam twojej i może jest dobra, więc nie potrzeba jej zmieniać, za to trzeba popracowac nad czymś innym

Gość bądz soba nic w sobie
nie zmieniaj. Większość kobiet zmienia różne rzeczy w sobie i są sztuczne lale ....

prosze jeszcze raz o pomoc

Gość chór wujów
nie bardzo łapię "bylo ok dopoki nie wyslalam mo fotki, nagle zaczal mnie olewac, napisal ze nie jestem w jego typie" "jeszcze zaden chlopak mi nie powiedzial ze nie jestem w jego typie a on to zrobil" "on nie odmowil, chce sie spotkac nadal, napisal ze jest ok, ale nie chce zeby znajomosc sie skonczyla na jednym spotkaniu" skoro nie jestes w typie, to po co? no chyba jednak jest jak pisze owsianka :D tobie zalezy na spotkaniu, ale jemu jakby mniej bo -> nie jestes w jego typie. to normalne, kazdy ma jakies typy, tobie tez nie podobaja sie wszyscy, prawda?

czy jak nie jestem w jego typie to znaczy że nie mam u niego szans jako dziewczyna?chodzi o wyglad, bo charakter chyba mu sie spodobal bo byl kochany dopoki nie zobaczyl fotki,

przyslij mi swoja fotke na meila to wtedy pogadamy. kto ma ci cos doradzic skoro nie wiadamo jak wygladasz ???

ja ci przysle fotke a ty pewnie wstawisz sorki boje sie, nie chce byc posmiewiskiem

Gość chór wujów
skoro jest jak piszesz, to znaczy ze mu sie nie podobasz fizycznie. charakterem moze tak, nawet na pewno, ale nie wiem czy to starczy. dziewczyna po prostu musi sie podobac wizualnie. jezeli tak nie jest, to z dobrego seksu nici. nawet jezeli z poczatku bedzie ok, to przy pierwszej nadarzającej się okazji predzej czy pozniej to usłyszysz. albo i nie usłyszysz, za to on skoczy w bok, do kolezanki "w typie". wybieraj.

chodzi o to że jeszcze sie nie widzielismy , on widzial tylko zdjecia moje , czy mozliwe zebym na żywo na spotkaniu sie mu spodobala?dopoki nie widzial zdjec byl mily czuly a teraz jest w pracy i mial sie odezwac o23 i rzekomo tel do pracy zapomnial , nie wiem co myslec juz?

boje sie że sie nie odezwie do mnie jak wroci z tej pracy....naprawde bardzo mi na nim zalezy....co zrobic zeby uczucie przeszlo?

Gość chór wujów
no tego to juz nie wiemy :D cos tam mozna skorygowac, ale np kształtu ust, uzębienia, czy ogólnego kształtu twarzy nie skorygujesz. z kolei masz zamiar cale zycie sie z rana korygowac, zeby odpowiadac "typowi"? zależy zresztą, ile tych fotek, kiedys ktos tez przysłał mi fotki, i na poczatku mi sie nie spodobała w 100% ale miała to coś ... dopiero z czasem ;) ale tez dlatego ze ogólnie ładna i fotek potem nadeszło sporo i roznych

do chor wujkow to ja juz wole sie z nim spotkac bez zadnych fotek wiecej , nie jestem fotogeniczna , zdjecie robilam sobie sama i tel i moze dlatego taki efekt.....

prosze pomozcie mi

Gość JadziaD
dowiedz się jakie on dziewczyny lubi czy takie bardziej la luzie czy takie co sie ciągle maluja itd. niech ci psiapsióły pomoga wybrać strój zwiąsz sobie jakos włosy i gitara :D P.S. ja mam gorszy problem bo mna nikt się nie interesuje

Gość Lolcia xDD :D:D
Przeczytaj to do końca a może mu się spodobasz ;];].Zależy czy jesteś gruba czy masz trądzik? Jeśli tak najlepiej jedz owoce, warzywka! Ale...Mają racje czy byłabyś szczęśliwa zmieniając się dla niego? A s kąd weisz czy jak się zmienisz to bd lepiej? Może podobasz mu się taka;> ale się boi przyznać ? Ale jeśli jednak ni espodobasz mu się z wyglądu postaraj się spodobać mu z charakteru jeszcze bardziej ładnie się ubieraj;p Słuchaj takiej muzy jak on i wgl to pomoże ja też tak miałam z kolegą, który jest starszy ! Nawet mi się nie zdawało jak bardzo mogę mu się spodobać ! Ale wiesz jak? Nie byłam nachalna! Nie chodziłam za nim po szkolnym korytarzu nie pisałam ciągle SMS-ów . Noi teraz to on za mną chodzi ufa mi i wgl. Pyta się o dwór i wgl. Najpierw bądźcie przyjaciółmi bo to najważniejsze jak to teraz jeszcze czytasz to spróbuj go lepiej poznać chodzisz z nim do szkoły? Albo do klasy ? Jak tak to zajebiście bo bd łątwiej! Ale ja nie wiedziałam żę bd mu się podobać chodź chodze do klasy 5 a on do 6 i mu się podobam:] ja nie zmieniałam wyglądu ale charakter byłam np, cicha smutna żęby mnie pocieeszył nie zawsze wychodziło ale z czasam Udało mi się. Spróbuj moich rad a zdobędziesz go! PRZYRZEKAM!!!! ale czytaj do końca co napisam