Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppończochy samonośne problem

pończochy samonośne - efekt kiełbaski

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn zachwalających pończochy samonośne - czy wy jesteście tak szczupłe i i takie macie jędrne uda, że nie ma na nich nic tłuszczu? Ja jestem proporcjonalnie zbudowana, ale uda nigdy nie były i chyba nie będą perfekcyjne, przy pończochach robi mi się 'efekt kiełbaski' - nie wiem czy dlatego, że mam mało jędrne uda czy może pończochy są za małe? I jeszcze jedno - jak wysoko nad kolano powinno się wyciągać te ponczochy? do 1/2 uda? do 1/3, do 2/3?

Ja jestem dosc wysoka 171cm dlatego kupuje ponczochy 3/4 i nigdy nie mialam efektu kielbaski ale nie jestem chuda raczej normalna 57-58kg przy tym wzroscie tyle ze akurat pupe mam małą bioder prawie wogle i nogi są szczuple, gorZej z góra:P a ponczochy naciągniete zawsze mam do 2/3 uda to znaczy dosc wysoko, aha nie spadają super sie trzymają wszystkim polecam :D

ja mam podobne wymiary - ale raczej nie powiedziałabym, ze jestem chuda, raczej szczupła. A mimo to kiełbaski się mi robią :(.

no ja chuda nie jestem nawet nie uwazam sie za szczuplą poprostu taka normalna z tym ze ja mówię ja mam duze piersi, brzuszek nie calkiem plaski za to pupa mała biodra tak samo a nogi w sam raz moze dlatego nie mam tego problemu co ty wszystko zalezy gdzie tluszczyk sie umieszcza:P

Gość szczerze mówiąc to nie wiem
czy mam taki efekt czy nie i nawet się tym nie przejmuję bo uda mam zawsze zakryte to i tak nikt tego nie widzi :P A dodam, że uda ma raczej grube. a pończochy uwielbiam :) Odkąd założyłam pierwszy raz całkowicie zrezygnowałam z rajstop. nawet jak coś Ci się tam robi to olej to jak załozysz sukienkę albo spódnicę to chyba nie tak krótką, że aż Ci ten pas z silikonem widać??