Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivvia

czy tak mozna???

Polecane posty

Dziewczyny musze sobie zrobic sztuczne paznokcie na slub, swoje mam krótkie i nie moge ich zapuscic:O ale nie chcialabym ani akryli ani zeli bo wyglądają tak tandetnie słyszałam że mozna zrobic przedluzenie swoich paznokci zelem zy to jest to samo co zelowe paznokcie??? aha i jesli zostana mi te zele i akryle to które wybrac??? Chce bardzo krótkie ale chce zeby wyglądały naturalnie

żeby przedłużyć swoje paznokcie żelem to musisz pokryć żelem całą płytkę. nie da się tylko końcówki - co jest równoznaczne z żelowymi paznokciami - jednakże bez tipsa

co to znaczy bez tipsa??? wiecie ja sie na tym nie znam, nigdy nei robilam, no ale na slub troche głupio isc w takich krotkich

no to, że jeśli nie chcesz mieć tipsa a jedynie przedłuzyć sobie paznkokcie to nie musisz go zakładać, ale nałozyć żel co je wzmocni i będzie ci łatwo zapuścić. na szybko się nie da przedłużyć paznokci bez tipsa

ja robię sobie żele, akryli nigdy nie robiłam. śmierdzą przy nakładaniu...

aha :) no ja jestem kompletnie zielona w tym temacie i musze troche sie o tym wszystkim dowiedziec za nim pojde do babeczki która to robi