Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka123

Które obrączki wybrać?

Polecane posty

Podobają mi się 2 modele, kompletnie nie wiem, na który się zdecydować. W sumie są dość podobne, ale jednak inne:

Gość nie widze ich
wcale...

Gość teraz albo nigdy...
ja tez nie widze.... moze daj link co?

Gość teraz albo nigdy...
te pierwszee: w ktorych polowa jest piaskowana te drugie mi sie nie podobaja w ogole

Weź te piaskowane sama mam prawie identyczne :) moje od tych się różnią tym że te paseczki nie są proste tylko w kształcie takiej fali. Ale pisakowane są naprawdę super nic się nie niszczą nie rysują. Naprawdę moje wyglądają ciągle tak jakby były nowe :)

Wstępną selekcję zrobiliśmy razem, wybraliśmy 4 pary. Teraz sama muszę wybrać jedną :)

w ogóle jak szliśmy wybierać to ja chciałam łaczone białe złoto z żółtym ale jak te przymierzyłam naprawdę ślicznie wyglądają na palcu :) i już nie chciałam zadnych łączonych

Gość weronikaaja
Żadne mi się nie podobają. Ale to też dlatego , ze nie podoba mi się złoto. Te pierwsze ładniejsze.

bo na zdjęciu może nie prezentują się zbyt pięknie zresztą ja ich nawet nie chciałam mierzyć jak mi jubiler je pokazał w końcu po namowach włożyłam ją na palec i naprawdę dużo, dużo ładniej wyglądają na palcu