Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka amatorka

PROSZĘ PORADŹCIE CZY KUPIĆ TĄ SUKNIĘ..... PROSZĘ!!!!

Polecane posty

Gość autorka amatorka

hej, za 3 tyg biorę ślub tylko cywilny bo niestac mnie na 1000 zł za kościelny i nawet małe wesele (oboje od 2 lat utrzymujemy sie ze stypendium 600 zł mies.) Ta suknia mi się podoba- mój rozmiar ładna skromna i tania... ale nie mam do końca przekonania... pomocy- proszę http://www.allegro.pl/item734553736_stylowa_suknia_slubna_tanio_okazja_warto.html

Gość nic specjlanego

Gość Frambi
Rozumiem Twoją sytuację finansową jednak to używana sukienka a to przynosi pecha ... ja osbiście wierzę w takie przesądy...

Gość Gościuwa
Sukienka bardzo ladna, prosta, takie mi sie najbardziej podobaja... a w przesady wierza tylko ludzie prosci i niewykrztalceni :)

Gość gosciuwa to teraz przyjebalas
z tym niewykRZtalceni....

Gość ttyyyf
bez przesady , wiele osob kupuje uzywane suknie i zyje w szczesliwym zwiazku;) A suknia bardzo ladna, bo oprosta, pozdrawiam

Gość kakakakakakakka
gosciowa jeslis taka wykSZtalcona to czemu nie znasz podstaw ortografii. Pisze sie wykSZtalcony a nie wykRZtalcony tepa strzalo

Mi sie wydaje ze bedzie odpowiednia jesli ci sie podoba to bierz i na nic nie patrz:)

Gość kaskadka
jak dla mnie troche za tania. Moze ma jakis feler

Gość Gościuwa
Oczywiscie, ze pisze sie wyksztalceni, sorry za blad, az mnie oczy zabolaly, co nie zmnienia faktu, ze pozostaje przy moim zdaniu :)

Gość Frambi
Nie radziłambym wypowiadać się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia "Gosciuwo"... nie znamy się więc Twoja polemika na temat wykształcenia jest doprawdy zbędna... Nawet jeśli nie patrząc na przesądy to zawsze pozostaje pewniem niesmak po używanej kiecy ... to nie to samo ...

Gość Gościuwa
Jaki posmak?! Co zlego w tym, ze dziewczyna nie majac pieniedzy kupi na Allegro sukienke w ktorej juz ktos kiedys RAZ JEDEN dzien spedzil.... tak, tak wiem, przyniesie jej to pecha w zyciu malzenskim. Co za bzdura....

Gość Frambi
O czym my tu dyskutujemy,równie dobrze może sobie wypożyczyć z wypożyczalni i też jąktoś miał raz na sobie...

a ja mam do sprzedania śliczna kreacje ktora z pewnoscia bedzie pasowac na skromny cywilny ślub ; niektorzey ludzie ogladajac moje zdjecia mysleli ze jest to slubna-skromna kreacja , a ja ją mialam na poprawinach cała wyszywana jest przezroczystymi koralikami a najwiekszą ozdobą jest tył , czyli gołe plecy chciałabym ją sprzedac za 300 zł , na poprawinach zrobiła furore http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ec37fd9cbf3cf9e.html

Gość autorka amatorka
dzięki za rady link do tej białej (zdjęcie obok auta) jest fajny tzn. sukienka jest fajna ale w biuście za dużo i za długa.... ta z odkrytymi plecami jest ok ale... nie jest wg. mnie skroma, plecy i rozporki...

Gość do amatorka amatorka
to chyba twoje tluste plecy i wielki tylek zrobily furore, albo fakt ze sukienka wyglada jakby zaraz miala pojsc w strzepy na tej dupie :P :P

Gość oj sory to do justyy mialo
byc, a nie d autorki amatorki :P

Gość cos tu ściemniasz
za 3 tyg. slub a dopiero sukni szukasz? chyba, ze pospiech z powodu rosnącego brzucha jest. I skoro TYLKO cywilny i BEZ wesela, to czemu się chcesz jak na kościelny ubrać? znacznie lepiej będziesz wyglądała w elegnckiej sukience koktajlowej lub niezbyt wystawnej wieczorowej.