Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lenka111

Czy mogę być teraz w ciąży?

Polecane posty

Przedwczoraj kochałam się z chłopakiem w mój 2-3 dzień dni płodnych. Robiliśmy to bez zabezpieczenia, to trwało może z piętnaście minut ale stwierdziliśmy, że za bardzo boimy się żeby do wytrysku doszło podczas seksu więc dokończyłam ręką i wytrysk miał dopiero 5 minut później. Dzisiaj od rana mam lekkie bóle w prawym rogu podbrzusza i zastanawiam się czy może mieć to jakiś związek-może to owulacja? Nie jestem pewna, ponieważ wcześniej nigdy tego nie zauważyłam, albo nie zwracałam na to uwagi. Cykle zwykle regularne 28 dni, choć w wakacje z powodu pogody trochę się rozregulowało i mam 27-29. Proszę o odpowiedź, jaka jest szansa na ciążę w tym wypadku, czy to można nazwać stosunkiem przerwanym?

Gość jajajajajja
stosunek przerywany nie chroni przed ciaza. W plynie ejakulacyjnym tez sa plemniki.

Gość Bleufille
Ale tych plemników jest mało. I on chyba wydziela się tuż przed wytryskiem. Więc raczej do zapłodnienia nie mogło dojść, jeśli tak wczas wyciągnął.

On nawet nie musiał szybko nic wyciągać, bo jak już napisałam, doszedł za pomocą ręki ok.5min później.

Niech sie prosze wypowie jakis wieszy specjalista-tzn. osoba ktora miala juz taka sytuacje badz wie cos wiecej na ten temat...bardzo się martwie

Gość calissto
mi pękła gumka jak sie kochałam ze swoim chłopakiem. miałam dni płodne, on w ogole nie doszedł. pojechalismy do lekarza i wziełam tabletke"po" i jutro mam isc do lekarza ma mnie zbadać. mam nadzieje, że nie jestem w ciąży,