Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emil..a.

mozliwe?

Polecane posty

Gość Emil..a.

podczas pieszczot z chłopakiem doszło do wytrysku jednak on był w spodenkach, ja ocierałam sie w tym miejscu o niego, ale miałam na sobie bielizne, jest mozliwe zajscie w ciaze przez takie cos? sądze, ze nie ale... hmm jak tu piszecie wszystko mozliwe. ;)

Gość Bleufille
Nie możliwe;) Wiatropylne nie jesteśmy

Gość Emil..a
nawet jak jego spodnie były mokre od wytrusku i moje majtki..?

Gość Bleufille
Nawet wtedy. Plemniki muszą być "wystrzelone" w Tobie.

Gość Emil..a.
dziękuję ;)

Gość Woman Help
Proponuje wypożyczyć kilka książek o tematyce współżycia seksualnego i metodach zachodzenia w ciążę. Wyczuwam tu istotne braki w wiedzy :/

Gość Emil..a
;).

Gość oleole
Nie możliwe

Gość ha ha ha ha ha ha

Gość pytam serio
Czy można zajść w ciążę korzystając z męskiej toalety? Zalóżmy że facet po skorzystaniu z toalety bedzie mial na ręce trochę swojej spermy (no różnie bywa :/) i przyciśnie spluczkę tą ręką pozostawiając swoje male skur*ysyny (plemniki) na tejże spluczce. Po nim do toalety wejdzie kobieta, skorzysta z ubikacji i też przyciśnie tę spluczkę!!! następnie umyje ręce i powiedzmy jakiś czas później zacznie się masturbować / albo poprostu umyje się w intymnych miejscach. Czy jeśli miala dzień plodny to może zajść w ciążę ?! Obrzydza mnie to, i chyba dostaję powoli jakiejś nerwicy natręctw! Wręcz boję się skorzystać z toalty w kórej wczesniej zalatwial się jakiś mężcyzna. A wiedzę o seksie mam sporą - natomaist wstręt do ciąż y(tymbarxziej przypadkowej!!!) jeszcze większy. A wszystko przez te historie o nastolatce która zaszla w ciążę "z basenem" ...niby śmieszne, cala Polska się śmiala, aleja jako sceptyczka wobec wszystkiego chętnie czytalam opinie specjalistów na ten temat i co?! Kilku GINEKOLOGÓW stwierdzilo że nie może tego wykluczyć!!! Mówili coś o żywotności plemników i o tym, że kobieta mogla mieć dzień plodny... Brzmi niepoważnie-wiem. Ale prosze o poważne odpowiedzi. Dziękuję bardzo! :)

Gość Karina.
Ej dziewczyny stuknijcie Wy sie w głowe ;). ciąża przez spodnie, kibel? dziecinada ;) Gdyby o ciąże było tak łatwo , świat by nas nie pomieścił ;).

Gość susan__09
może tu ktoś napisac jak naprawde jest ? tez mam podobny problem. tylko w moim przypadku spermy było bardzo duzo... mokre cholernie spodnie. a ja bez majtek ;/

Gość susan__09
dziewczyny odp plis

Gość upupupuuuuuupppppppppppppp
up

Gość upupupuuuuuupppppppppppppp
up

Gość Alo..
to jak dziewczyny no odp na te tematy ...

Gość susan__09
czekam i sie chyba nie doczekam;].

Gość macie wyobraźnie d
nie ma szans żeby zajść w ciążę przypadkową .... no chyba że się opijecie i będziecie uprawiać sex z pierwszym lepszym :p Ale w takich wypadkach jak wy piszecie.. Słyszeliście kiedyś o dziewicy w ciąży? (oprócz Marii oczywiście) Wy to święte raczej nie będziecie i powtórki z przed ponad 2 tys lat też nie będzie:)

Gość macie wyobraźnie d
oczywiście nigdy nic nie jest pewne na 100% ale przecież w basenie jest chlor, a plemniki zabić moze zwykłe mydło.. po za tym, kiedy facet jest głęboko w pochwie podczas wytrysku w dni plodne jest 40% szans na ciążę.moze navet mniej .. .. ginekolodzy nie moga tego wykluczyc bo teorie są różne, ale gdzie są na to dowody że takie wypadki istnialy?:D

Gość susan__09
ale ja nie jestem dziewica.