Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota dziewczynka

NIE ZBUDUJESZ SWOJEGO SZCZĘŚCIA NA CZYIMŚ NIESZCZĘŚCIU

Polecane posty

Gość złota dziewczynka

Przykłady...

Gość Szczerze mowiac ja nie znam
takiego przykladu, za to mnostwo odwrotnych

Gość temat PRAWDA
do...innym sumienie pozwala to szczęście jest złudne.

Gość takie tam duperele
Po co przykłady? Pewnie wszyscy je znamy. A wielu czeka na potwierdzenie tego powiedzenia....

Gość uppuupupupupupupup

Gość mój eks się przejechał
zostawił mnie dla innej... strasznie to przeżyłam.. teraz ona kopnela go w dupe, a ja dziękuje Bogu,że mnie wtedy zostawił, bo jestem najszczęśliwsza mężatką pod słońcem :))

Gość Kaziu i Isabel
Kaziu i Isabel Edzia i ten architekt Czarek I Edytka PKP A napewno Smerfetka i smerfy- i tak zostaje sama chociaz ma tylu adoratorow! ;)

Gość przyklady..
kumpelka 39l, odbila meza 22l :)dziewczynie20l z malym dzieckiem.. zaszla w ciaze , po czym facet ja zostawil , jej matka dostala zawalu i umarla, jej starszy syn popelnil samobojstwo. Ona teraz samotnie wychowuje synka 1,5r. nie pracuje zyje z Mopsu, ...itd..itd...

Gość zostawil mnie
zostawil mnie po 3 latach dla innej ktora go podrywala taka byla idealna tak mi mowil ona taka niby byla szczesliwa zakochana itd, ich zwiazek sie rozpadl po 2 miesiacach a ja teraz jestem w szczesliwym zwiazku z innym i dziekuje jej bardzo ze mi go odbila a jemu ze mnie od siebie uwolnil :D

Gość nvjkzhvhsaddhvdh
DZIEWCZYNA odbiła męża chorej kobiecie... po roku sama zachorowała na tą samą chorobę i facet od niej odszedł.... az mi ciary przeszly :(

Gość czytając was chyba uwierze w
to stwierdzenie

Gość i ja tez tak mysle
siostra odbila mi meza ,byli pol roku razem poznala chlopaka zakochala sie na zaboj i mieli wypadek chlopak zmarl na miejscu teraz zbiera sie po smierci i ciezki eobrazenia po wypadku

Gość coś w tym jest

Gość taka jedna anka
mnie mnóstwo osób skrzywdziło i zyją sobie w najlepsze :(

Gość Marcjanna Olina
Ja nie znam zadnego takiego przykladu Ale znam faceta ktory mial 9 kobiet, moze wiecej 8 z nich zdradzil, moze wiecej jedna sie zabila jedna nie skonczyla szkoly ze stresu jedna 5 lat jest w nim nieszczesliwie zakochana a on ma kolejna, ktora zrobi dla niego wszystko :o W pracy powodzi mu sie doskonale, wszystko, czego sie dotknie, udaje sie.

Gość Kaziu i Isabel
no dobra moze przesadzilam z ta edzia... ale co sadzicie o tej sm,erfetce?

Gość gotujmy w tagine
Zachecamy do wyprobowania gotowania w marokanskich naczyniach ceramicznych tajine ... Zdrowo i egzotycznie Zapraszamy do naszego sklepu rekodziela marokanskiego marokostyle.com oraz na aukcje allegro użytkownika MarokoStyle

Gość elmirka pastyrka
ja wyrządziłam dużo zła bliskim osobom, teraz strasznie dostaje po dupie od zycia!!!! :( :( :(

Gość JANWielki
ja zostawiłem miłość mojego zycia (teraz to wiem), dla przygodnej znajomosci. teraz jestem na maksa nieszczesliwy, ona uklada sobie zycie z kims innym, a ja mam ciagle pod górke!

Gość do JANWielki
i dobrze ci teraz kasztanie!

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość 100000000
RACJI

Gość smerfna-jagoda
racja

Gość no i ch z nim
na koniec zycia zostanie sam jak palec

Gość to jest prawdaaaaa
ja w to wierze :) muszę wierzyć :)

Gość bzdura do kwadratu
postępowałam uczciwie i starałam się nikogo nie krzywdzić, a dostawałam po dupie, nic mi się nie układało - nieudane związki, choroby, same straty :( w tym samym czasie facet, który zawsze patrzył tylko na swoje dobro, który zrobił potworną krzywdę najpierw mnie, a potem kolejnej dziewczynie, żyje sobie spokojnie, ma dobrą pracę, żonę, z którą ma piękne, zdrowe dziecko i układa mu się zupełnie dobrze. może będzie tak, że jemu kiedyś przestanie dopisywać szczęście. ale to nie będzie miało nic wspólnego z tym, co zrobił złego. po prostu życie jest takie, że różnie się układa. a jeśli mnie jakimś cudem będzie kiedyś dobrze, to też nie dlatego, że starałam się nie krzywdzić. ludzie chcą wierzyć w "sprawiedliwość losu". idźcie na onkologię dziecięcą i zapytajcie się tych maluchów, co złego zrobiły, że tak cierpią. idźcie do najbogatszego człowieka w swojej miejscowości, który oprócz kasy ma jeszcze zdrowie i udaną rodzinę i zapytajcie czy nigdy nikomu nie zrobił krzywdy. przejedźcie się do Argentyny i popytajcie potomków zbrodniarzy hitlerowskich jak upłynęło życie ich dziadków, którzy mordowali niewinnych ludzi, a dowiecie się, że w wielu przypadkach umarli spokojnie we własnych łóżkach otoczeni dostatkiem i miłością bliskich. życie nie podlega prawom, jakie chcemy mu narzucić. to życie narzuca nam swoje prawo, a ono brzmi - niczego nie można być na 100% pewnym, nawet tego, czy naprawdę się żyje. więc co dopiero mówić o jakiejś "sprawiedliwości dziejowej"??

Gość do bzdura do kwadratu
aś musiała nagrzeszyć wew poprzednim życiu! :P

Gość kiedyś wierzyl
teraz nie wierzę w to - ci którzy są źli żyją sobie lepiej od dobrych