Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaaaaaaa17

jak ja nienawidzeeee niedzieliii!!! co robicie w niedziele? wredny dzien!!!!!!!

Polecane posty

Gość izaaaaaaaaaaaa17

zawsze w niedziele czuje sie tak smetnie, w domu jest tak nuuudno, na ulicach nie ma ludzi, nie ma co robic, nie ma nie ma nie ma!!! źle mi w niedziele!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa17
niech ten durny dzien sie juz wreszcie skonczy.. co mozna robic w glupia kopnieta niedziele!?

dla mnie już ie ma róznicy czy to niedziela czy środa i tak tuptam do pracy :( ale juz się cieszę na przyszły weekend .. Mam wooolneee :) nawet żebym miała go spedzić w domciu

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa17
tunka chcialabym juz dzis isc do pracy .. :(

ja tez nie:O niedziela jest okropna konie tygodnia pracy,ale za raz poczatek nastepnego:)w niedziele jestem zazwyczaj skacowana lub cholernie zmeczona

Gość do KOSCIOLA mozna isc
na przykład!!!!!! :)

izzaaaaa..17 to idź za mnie :) do 1 w nocy nie bedziesz się nudzić hihihi

Gość chmuraa
mozna a) wypic piwo (wersja dla faceta) b) isc na zakupy (wersja dla kobiety)

Gość izaaaaaaaaaaaa17
ja wlasnie w niedziele sie czuje strasznie zmeczona, niewyspana (niewazne ile spie w nocy to i tak w niedziele jestem senna bo cholernie nudna jest niedziela! i jak sie budze z mysla ze jest neidziala to zygac mi sie chce! o!) i wkurza mnie to ze wszyscy sa w domu u mnie bo nie pracuja i mam ich dosc i nienawidze tego klimatu co panuje w domu. mam ich dosc ze siedza caly dzien w tym glupim salonie i ogladaja durne filmy i żrą tylko !!!! to takie chore i nienormalne.. wielkie mi "swieta" lezenia cala noc pod kocem, niedziela ;/ :/ grrrrrrrrr

Gość fedsw
właśnie ja się nie nudzę w niedziele.Lubie je.o 10 już byłam w kościele i w ogołe niedzielę sat akie rodzinne:-D

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaa17
chmura gdzie na te zakupy :/ ehhhhhh

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaa
jak macie elegaacnkie rodziny z odrobina chociaz klasy to moze macie fajnie:) posiedziec przy stole i pogadac z rodzina.. a nie tak jak u mnie przez cala niedziele panujacy balagan, smetna glupia atmosfera, wszyscy pod kocem leza rozwaleni i ogladaja tv nie chce im sie dupy podniesc zeby szklanke zaniesc!

Gość ......Joasia....
A u mnie niedziela od zawsze prawie jest jednakowa :) Cała sobota to sprzątanie domu generalne, robię ciacho na niedzielę. A w niedzielę budzę się w czyściutkim, pachnącym domu, idziemy na 9 do kościoła, później albo jeździmy do rodzinki w odwiedziny bądź sami przygotowujemy obiad. Miła, przyjemna atmosfera. :) ... No ale dzisiaj ... ;-/ 2 dni temu dopadła mnie grypa. :P:P Cały dom w rozsypce a ja siedzę i choruję... leczenie w trakcie... mam nadzieję że jeszcze dzień dwa i mi przejdzie.

Gość izaaaaaaaaaaaa17
joasiuto super masz:) ale trzeba miec z kkim swietowac;)

Gość banał codziennego życia
iiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaa - u mnie podobnie :O moje jedyne niedzielne zajęcie to wpierdalanie słodyczy i net , w tv nic ciekawego ... a czas tak wolno leci , zakupy u mnie odpadają bo mieszkam na wsi , od rana pada deszcz i niemiłosierni piździ wiatr :classic_cool: ...

ja od pon - piątku bardzo dużo pracuję nie mam czasu na nic, w sobotę zawsze sprzatam, robię pranie, jadę na zakupy idę na jakąś impreze czasem, a wniedziele odpoczywam, oglądam tv, siedzę przed kompem, czytam księżki, gazety, teraz aktulanie poprawiam prace mgr, prasuję, spotykam się z kumpelą itp itd jakaś dłuższa kąpiel, bo w tyg to tylko prysznic.. ogólnie takie leniuchowanie

Gość lubie niedziele
ja tez uwielbiam niedziele caly tydzien pracuje....w sobote sprzątanie zakupy potm impreza....a niedziela kosciolek obiad a o 17 mam gosci miec...zyc i nie umierac hehehe lubie niedziela nawet kaj nie ma co robic to sobie leza albo ide na spacer czy cos letni czas jest zawsze cos sie dzieje ciekawego ;)

Gość tak sobie mysle ze
izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa17 moze problem jest w tobie a nie w Niedzieli....powinas zmienic nastawienie do tego dnia :D

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaa17
moze we mnie hehe:D ale ja nie umiem znienic nastawienia bo jej serdecznie nienawidze;D w kosciele bylam wczoraj wieczorem na mszy ktora zastepuje niedzielna juz..

Gość ja tamm lubie
jejku a kto ci każe spać pod kocem i żreć;) Przecież można isć ze znajomymi na miasto/zakupy/ do knajpy na piwo/ koncerty też rózne są w niedziele czy tam dicho co kto lubi....kto ci każe leżeć w domu. Ja t6am czasem lubie nic nie robić i wcale się nie nudze:)Dla mnie w sumie dzien jak każdy inny a że nie obchodze w tym sensie ze do kościoła nie chodze a i do pracy nie trzeba iść ani na zajęcia to już tymbardziej, lubie ją bo można sobie spokojnie odpocząć;)Co prawda czesto też jestem zmęczona i na kacu, to wtedy mniej przyjemnie. Za to jak mała byłam nienawidziłam niedzieli bo trzeba było do kościoła iść to wstawałam jak najpóżniej i potem szłam się kąpać zwłaszcza w zimie żeby się od kościoła wymigać Także co tydzień było kombinowanie....