katarinka25 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Dziewczyny ratujcie!Spóźnia mi się okres kilka dni!niby nic,ale jakieś półtora miesiąca temu(z powodu trądziku)brałam przez ponad 2tyg.tabletki diane(przestałam bo źle się czułam)i później normalnie kochałam się do środka z facetem!Teraz mam takie objawy: -spóźniająca się miesiączka -ból piersi -ból w dole brzucha jak na @ -humory i płaczliwość -częste oddawanie moczu i intensywny zapach -uderzenia gorąca -temperatura w pochwie od 37st do 37,7st. -brak ochoty na sex i suchość pochwy Powiedzcie dziewczyny czy mogę być w ciąży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Woman Help Napisano Wrzesień 6, 2009 Przede wszystkim się nie denerwuj. Jeśli nawet, to uznaj to jako wspaniałą chwilę w Twoim życiu. Być może pojawią sie jakieś przeszkody, ale to nic, w porównaniu z nowym życiem :D Skocz po teścik, zrób z samego rana i się przekonaj, czy słusznie się obawiasz, czy to tylko jakieś zaqburzenia w organiźmie po odstawieniu tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vania Napisano Wrzesień 6, 2009 skoro kochałaś się ' do środka' to rozumiem, że chciałaś zajść ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wpman Help Napisano Wrzesień 6, 2009 Acha, jeszcze jedno - jeśli masz problem z trądzikiem, to może warto zrobić poziom hormonów? Prolaktynę itp. Po co od razu truć się chemią. Są zioła, które fantastycznie te sprawy regulują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vania Napisano Wrzesień 6, 2009 Jakie to zioła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TAK JEDZ NA PORODOWKE Napisano Wrzesień 6, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Woman Help Napisano Wrzesień 6, 2009 NP.: http://naturalne.pdg.pl/index.php/Ziola-na-tradzik.html http://www.derminax.pl/index.php?affiliateID=395 Przyczyną trądziku bywa również zakłócona praca jajników. Dlatego warto konsultować się z np. endokrynologiem i poprosić o naturalne środki do walki z trądzikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarinka25 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Nie mam z czego się cieszyć,mój facet jest dużo starszy i nie chce mieć dzieci!Jestem z nim 3lata i on chyba myślał że już nie będzie mógł mieć dzieci.jutro kupię test i zobaczymy,ale strasznie się boję jego reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarinka25 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 w sumie to nawet ostatnio trądzik mi znikł a przed okresem miałam wysyp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Woman Help Napisano Wrzesień 6, 2009 A TY? Nie chcesz być matką? Będziesz zła na cały świat za to dziecko, bo ON nie chce mieć dzieci? Ej, pomyśl trochę o sobie, ok? Zrób test i myśl pozytywnie, bo stres też działa destrukcyjnie na Twój wrażliwy organizm. Być może @ po porostu się spóźnia, a nadejdzie lada chwila. Kurczę, chciałabym być na Twoim miejscu... Zwariowałabym z radości, gdybym zobaczyła dwie kreski na teście. Czekam już tak długo... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob skrobanke Napisano Wrzesień 6, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarinka25 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Ja może i bym chciała,ale nie mam mieszkania i nikogo!On jest starszy i ma żone...nie mam pracy ani pieniędzy,on mnie zostawi i pójdę pod most:*( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Woman Help Napisano Wrzesień 6, 2009 O kochana... To sobie na dużo pozwoliłaś... Z żoną ma dzieci? Jak on w ogóle sobie wyobrażał życie z Tobą? Jesteś jego maskotką czy jak? Jak chcesz, to zrób test jeszcze dziś, niektóre mozna robić o dowolonej porze dnia. Dopiero później martw się, co dalej, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarinka25 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 on jest dużo starszy,jego córka ma 30lat a z żoną łączy go tylko dom,ale tak,naważyłam sobie piwa:*(testu nie mam jak kupić,bo jestem za granica i on mi jutro kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarinka25 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 podświadomie wydaje mi się,że jestem,ale boję się bardzo...mam cukrzycę nie uregulowaną a od jakiegoś czasu cukry mi strasznie wariuję:*(rano zawsze powyżej 200% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Woman Help Napisano Wrzesień 6, 2009 Pod kontrolą lekarza przetrwasz wszystko. Więc jak? Trzymam za Ciebie kciuki i daj znać, jakie efekty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarinka25 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 jutro napiszę czy jestem,mój facet przyjechał do domu i powiedziałam mu,że chyba jestem w ciąży a on mi na to,że pewnie to nie jego!!!!nie wiem co to będzie,jutro wszystko się okaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjj Napisano Wrzesień 6, 2009 jeju kto normalny bierze diane a potem kocha się do końca?? cykl sobie rozregulowałaś a po odstawieniu tab wzrasta płodność więc pewnie wstrzeliłaś się w owulkę i jest ciąża - gratuluje takiej sytuacji życiowej i sama jesteś sobie winna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach