Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksceks

dlatego lepiej wylaczac telefon gdy tankujesz...

Polecane posty

Gość eksceks

zadzwonil do mnie facet, lat 27 z ktorym znam sie od prawie roku, ale spotykalismy sie regularnie od 3tyg. byl pijany. cos w nim mi zawsze troche nie pasowalo, ale ok - dalam szanse facetowi...nawet zaczelam sie przekonywac i napalac, wyobrazac sobie seks z nim itp. ale wczoraj wlasnie po pijaku zaczal mi sie zwierzac, ze on wlasciwie nigdy nie odbyl prawdziwego stosunku ("pochwowo-penisowego") do 26 roku zycia... kurde, co jest? co z nim jest nie tak nie moge sie do niego przekonac teraz, odechcialo mi sie randek i seksu, czuje ... obrzydzenie ...aaa

Gość eksceks
no wlasnie nie niepokoj, obrzydzenie. jestem kobieta ktora pragnie mezczyzny, ktory wie jak postepowac z kobieta, nie boi sie kobiet,a to co on mi powiedzial wydalo mi sie zupelnie niemeskie i wrecz chore...

Gość przedłuzacz
czesc :p i teraz mysl ktra to :D hehe

Gość eksceks
w dzisiejszych czasach wyzwolonego wyzwolenia spotkac taki okaz- szok:) w mordke jeza, wiedzialam , ze to zboczenstwo :)

Gość super glue
Temat powinien mieć nazwę: "Dlaczego nie warto być szczerym z kobietą".

Gość chór w.
czyli mówic ze mialem, czy ze nie miałem? jak myslicie? :classic_cool:

Gość eksceks
chor ale ze co miales czy nie miales ?:) to czy warto czy nie warto byc szczerym z kobieta to osobna kwestia bo zapewne wyszolby na to ze w 90% spraw nie warto (dot.i kobiet i mezczyzn)

Gość chór w.
nie miałem - a jestem starszy od niego rozumiem ze wkręcac? :D a juz miałem zamiar byc prawdomówny ze zwisem na wszystko :D

Gość ekh
OT: Każdy wie, że nie wolno rozmawiać przez telefon na stacji benzynowej. A tak przy okazji, to mnie bardziej odrzuca stwierdzenie "odbyć stosunek pochwowo-penisowy".

Gość co za ludzie z was
"nie warto być szczerym z kobietą"- ciekawe co byś zrobił gdyby Twoja kobieta wyznała Ci że zabiła ojca i matke a teraz szykuje sie na Ciebie? pochwaliłbyś za szczerosc? Jak dziewczynie sie coś nie podoba to ma udawać że jes ok bo facet sie zdobył na szczerośc i jest już super? do autorki- jak Ci sie nie podoba to sobie daruj, ja tez bym nie mogła być z takim "facetem"

Obrzydzenie? Powiedział Ci prawdę, doceń to. Rzadko można spotkac takich facetów.

Gość JacekA
W zadnym wypadku nie warto byc szczerym z kobieta. Mialem wtedy 23 lata a dziewczyna 18 i zwierzylem sie jej ze jestem zielony. 2 dni pozniej wszyscy znajomi trabili o tym.

Gość fffuuuuuuuujjj
EGOISTKA !!!!!!!