Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ropuszkaaaaaa

poznałam faceta....... ale jest taki dziecinny ......

Polecane posty

z wyglądu super, buźka piękna, romantyczny w chuj! starszy o rok ale takie dziecinne gadki ma ze słuchać sie nie da ..... w jakim wieku mężczyżni spoważniają? zaczynam sie nad tym zastanawiac bo za kazdym razem na takiego trafiam :(

Gość skadi
a ile ty masz lat?

Gość jak lecisz głównie na wygląd
to masz co chciałaś. Siedź z nim teraz i gap się w te jego śliczną buziunię bo tylko to ci pozostało oprócz seksu

no własnie rzecz w tym ze na wyglad nie lece tylko na chgarakter, doszukuje sie czegos czym moglby mnie zainteresowac ale nic nie widze, glupio gada, nie klei sie gadka wogole, tylko by we mnie patrzyl jak w obrazek a mi sie juz tematy do rozmowy i wszelkie prppozycje rozmow skonczyly, po prostu wieje nuda a chcialabym juz wkonczu zarzucic kotwice ;/

Gość nie no sie usmialam
'romantyczmy w chuj' ty tez masz niesle gadki:D:o

może sie uzupelniali .... moze tez byla dziecinna........... ja juz nie weim jak mam z nim rozmawiac, jestem chora jak mam z nim gadac

Gość magiczny karp
chyba lepszy taki od zdziadziałego tetryka w wieku 24 lat

juz sama nie wiem, 'duszę" sie w takich zwiazkach, patrzal by mi tylko w oczy i pytal wciaz co widze, bo on w moich widzi smutek...bla bla bla.....rzygac sie chce, albo jaki ja lubie kolor? gdzie ja bym wolala pogadac np o motorach czy tez o otworzeniu wlasnej dzialalnosc

Energiczna- też mam z takim facetem do czynienia, to powiedz mi jak sobie z takim typem radzisz ? nie chce byc wzgledem niego niemila...... ale juz nie mam sil

Energiczna- też masz z takim facetem do czynienia, to powiedz mi jak sobie z takim typem radzisz ? nie chce byc wzgledem niego niemila...... ale juz nie mam sil

trudno musisz szukac innego! ja natomiast tydzien temu poznalam takiego co na szczescie nie jest typem takiego romantyka i da sie z nim pogadac na rozne powazne tematy, z buzi ladny, ubior daje duzo do zyzenia ale da sie to jakos zminic, jedyny mankament ktory troche mnie studzi to jego zeby:( niby tez sie da zmienic ale to wymaga kasy no i jak dac to do zrozumienia?;(

właśnie zęby... i jeszcze paznokci brudnych nie znoszę.... jak facet jest wyperfumowany a pazury ma brudne to nie wygląda to fajnie;/

ja jestem asertywna ale do Niego jakos nie potrafie wyskoczyc z moja asertywnoscia, jest dobrym człekiem i nie chcialabym go zranic i sama się musze przez to wpieniać

Ale dasz mu szanse i na jednym spotkaniu nie skończy się? :)

MP no jesl on po dzisiejszym spotkaniu bedzie sie ccial jszcze spotkac to tak:) Energiczna mysle ze masz racj:) bo z takim ype "romantyka" nie wytrzymalabym chyba 3godzin

:):):) Może w końcu trafisz na tego właściwego, bo jeszcze trochę i zostaniesz starą panną jak ja ;)