Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała taka sobie lala

czy twoj partner kiedys szybko dchodzil a po codziennym seksie sie to zmienilo?

Polecane posty

Moj chlopak szybko dochodzi. Kilka ruchow w pochwie i koniec. Po 20 minutach znow probujemy i moze nawet do 5 minut wytrzymac :) wiem ze to nieduzo, ale dla mnie to takie rzadkie :D Pytanie do kobiet - czy wasz partner/ mąż tez tak szybko dochodzil a po slubie lub wspolnym zamieskzaniu to sie zmienilo? Czy jest na to szansa ze po codziennym seksie bedziemy sie kochac napraw\de dlugo?

może się wydłużyć po pewnym czasie porozmawiaj z nim ale delikatnie żeby się podczas stosunku trochę się rozparzał bo chcesz dłużej Ile ma lat?

23, wspolzyjemy od 1,5 roku, teraz czesciej kiedy biore tabletki. On wie ze z aszybko dochodzi, chcialby to zmienic, ale zazwyczaj problem rozwiazuje drugi stosunek i to ze po prostu jest mi z nim dobrze. Jak sam sie masturubje to mu długo schodzi a ze mna (tak mowi) jest tak szybko bo go tak podniecam....

to jest problem bo niektóre kobiety gdy są bardzo podniecone i na granicy orgazmu powodują takie podniecenie u partnera że on nie może utrzymać wytrysku i nawet tryska w nieoczekiwanym momencie taka jest biologia bo w tym wszystkim chodzi przecież o zapłodnienie.Dlatego trzeba trochę oszukać biologie i jak najbardziej oral czy paluszki partnera sa w tym przypadku bardzo pomocne