Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniowkowa mulan

Hej dziewczyny miałyście kiedyś MODOWE WPADKI???

Polecane posty

Gość studniowkowa mulan

Napewno każda ma coś wstydliwego na swoim koncie ;) Pomieszałyście style, kolory? Opiszcie wasze nieudane eksperymenty ubraniowe To może ja zacznę: Co prawda to nie moja wpadka, a mojej mamy. Pamiętam jak kiedyś przed wrześniem to było, moja mama wyprasowała mi spódniczkę do szkoły na rozpoczęcie, taką plisowaną. No i żeby ta spódniczka się nie pomięła przypięła ją agrafkami do swojego płaszcza, bo ja byłam mała, spódniczka była malutka i wszystkie wieszaki były za duże. I kiedyś moja mama jak szła do kościoła, to się zapomniała i w tym płaszczu przeparadowała na mszę i wróciła. O dziwo nikt nie zwrócił jej uwagi, ale ciekawe co sobie pomyśleli ludzie w kościele, widząc spódnicę na plecach :) Moja wpadka to była taka, że na studniówkę miała mnie czesać moja siostra (początkująca fryzjerka). Ona dopiero była w 1 technikum i nie miała fachu za bardzo, ale moja mama, żeby zaoszczędzić usilnie namawiała mnie i przekonywała, że przecież Beatka ma taki talent. Beatka wzięła się za mnie, po ok 4 godzinach jej starań patrzę w lustro, na "niespodziankę". A tam mam koczek jak mulan. Dodam że mam cienkie włosy. Ona je potapirowała u nasady, w efekcie czego miałam kapustę na głowie z małym pomponikiem na czubku. Było już za późno na rozkręcanie tego, bo i tak wparowałam spóźniona na salę. Przeparadowałam poloneza i w łazience rozpuściłam włosy. Do dziś nie oglądam zdjęć ze studniówki :O

Gość drhgrweas
up

Gość studniowkowa mulan
wpisujcie sie, bedzie smieszniej :)

Gość jncjifwebfke
haha, dobra ta twoja mama:D moja kiedyś zapomniała ze spodni rajstop wyjąć...i tak sobie chodziła z ciągnącymi się za nią rajstopami:D:D

Gość sgfhdfhgdfh
Ja kiedyś wyszłam z domu w dwóch różnych butach :D:D:D Miałam takie kozaczki przed kolano, dwie pary, trochę podobne do siebie i tak się złożyło, że poszłam w nich w odwiedziny do brata ciotecznego, sęk w tym, że w jednym z jednej pary, drugim z drugiej :D Dopiero się zorientowałam, jak już od niego wychodziłam i zakładałam buty :D:D

Gość mulannnnn
Pamiętam jak mi się kiedyś zepsuł zamek w spodniach materiałowych. I ten zamek nie miał takiej dodatkowej zakładki na guzik, tylko był tak na wierzchu przyszyty, że było mi widać bieliznę, bo mi się spodnie rozchodziły w tym miejscu. Wracałam do domu ze szkoły trzymając rękę całą drogą na kroczu, przypałowe to było... :O

Gość pisztaaaaaaa
upupup

Ja jak byłam w zerówce, to zapomniałam założyć gaci.. A miałam sukinkę :O Zamknęłam się w toalecie i nie chciałam wyjść przez cały dzień :P

Gość za czasów LO
miałam koleżankę, która do dresów zakładała buty na obcasie :) ale on ogólnie śmieszną osobą była :)

Gość mulaaannnnn
Ooooo ja też pamiętam jak jeździłam ze szkołą na basen. Pamiętam co piątek zamiast wf. I była taka moda wtedy, że dziewczynki zakładały na siebie strój kąpielowy już w domu, a gacie do plecaka na zmianę. Było to o tyle głupie, że przez wszystkie lekcje siedziało się w jednoczęściowym stroju kąpielowym, po to by wkońcu pojechać na ten basen. Tak było dużo szybciej, bo tylko zrzucały z siebie ubrania i czepek i hop do wody. No i ja kiedyś zapomniałam tych majtek spakować w ręcznik. I mokra po basenie patrzę- o nie zapomniałam. To szybko wycierałam ten strój kąpielowy ręcznikiem, żeby nikt nie zauważył i juz miałam założone moje pluszowe getry w gwiazki, już bluzeczkę szykowałam, a tu moja wychowawczyni z protestem, że nie mogę, że zachoruję (była wtedy straszna zima) i mi kazała zakładać te getry na gołe ciało. Dziwnie się czułam bez majtek, w dodatku w tych getrach miałam dziurkę w kroku. Jeszcze jedną lekcję musiałam tak wysiedzieć, porażka

a mój brat jak miał 7 lat to latał po podwórku w mojej spódniczce

Gość kmddlkkmg
ja latałam jak mialam jakies 6 lat w staniku mojej mamy takie zboczenie miałam

Gość hopaopaopa
up

Gość papilocik zloty
ja mialam kolezanke co w 1 gimnazjum, jak sie spotykalysmy po szkole na spacery czy cos to ona zakladala zwiewne sukienki, szpilki i krecila wlosy na papiloty. hhhehehehe a mi kiedys wypadly skarpetki z nogawek :P

Gość jak pisałaś o kościele
to mnie się przypomniało, że kobieta przyszła z wałkiem na głowie, zapomniała jednego wałka zdjąć, może nie zauważyła. Reszta włosów loki a pomiędzy wałek hehe

Gość grhyrtyr
hahaha, wałki są niezłe:D

Gość mulaaaannnn
nie denerwuje was to jak przez przypadek zalozycie majtki na lewa strone i w polowie dnia sie dopiero orientujecie o tym???

Gość wchodzi do autobusu
człowiek z liściem na głowie, nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powie

Gość chchch
słyszałam, że jak założysz gatki na drugą stronę to na szczęście:)

Gość klmns
heheheh a ja zawsze pechowa jestem :D

Gość taka jedna taka jedna
ode mnie z osedla jak byla mamla to chodzila w mamy butach na obcasach, a do uszu poprzyczepiala sobie takie srebrne plastikowe szyszki z choinki bozonarodzeniowej ale teraz to z niej ladna i dobrze ubrana panna od czegos musiala zaczac :P

Gość bezmajkoko
Mialam 13 lat i byl wtedy czerwiec. Pojechalismy ze szkola rano (na 2 godziny) na basen. Prawie wszyscy ubrali sie w stroje kapielowe pod spod i majtki zapakowali do torby. Ja zrobilam PRAWIE podobnie. ....Po kapieli przyczodze zeby sie przebrac. Mialam na sobie jednoczesciowy stroj kapielowy. O nie! Zapomnialam zapakowac majtek! A musialam wlozyc na siebie legginsy, spodniczke i top. Wiec wkladam legginsy na otarty recznikiem stroj, a one robia sie mokre. Nie bylo wyjscia. Musialam sie ubrac na gole cialo i tak siedziec przez 5 godzin w szkole.

miałam na sobie kiedyś sneakersy do legginsów, kurdwe, ale to było obleśne :O

Gość listkowa
hmm...niech pomyślę..Tak! Miałam! Śpieszyłam się kiedyś bardzo do pracy bo zaspałam a tego dnia miałam ważne spotkanie. Ubrałam najlepszą sukienkę jaką miałam, bardzo elegancką od GaPy i tak się spieszyłam, że wybiegając z domu capnęłam pierwszą lepszą torebkę z brzegu. Szkoda tylko, że totalnie sportową i w perfidnym, pomarańczowym kolorze, podczas gdy cała byłam bardzo stonowana i w odcieniach szarości. Zanim poszłąm na spotkanie, torebkę zostawiłam w biurze, ale przez miasto musiałam jakoś przemknąć.

Gość moje wielkie zakręcenie
Zanuż się w moim świecie! Uwaga - WCIĄGA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl