Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porady szukam

w co ubrać 2 letniego chłopca na wesele?

Polecane posty

Gość porady szukam

Macie jakieś pomysły? Gdzie mogę kupić coś fajnego? H&M?

Gość
moze isc nago z czerwona muszką na szyi

najlepiej w garnitur, w koncu to wesele, ta impreza zobowiazuje do tego typu stroju. ewentualnie spodnie garniturowe, koszula i krawat;)

Gość
i jeszcze kwiatek w pupie moze miec

Gość aaaaaw
poza tym dzieci w mini garniturkach i krawatach wyglądają żałośnie. Ja mojego szkraba(idziemy w październiku) ubieram w dżinsy, jasna koszulę w kratkę i do tego chcę mu dokupić kamizelkę wkładaną przez głowę z dekoltem w serek- widziałam takie w 5 10 15.Albo takie sportowe marynarki z jakimis naszywkami są też fajne i można to później wykorzystać jako przejściowa kurteczkę

Gość porady szukam
No właśnie też tak sobie myślałam o garniturze.U mnie na weselichu dzieci nie były jakoś specjalnie elegancko ubrane, ale były same dziewczynki, więc nie mam porównania;)

Gość porady szukam
awww sorki, że pytam, a Ty w czym się wybierasz? Ja myślałam o kiecce, ale normalnie nie mam czasu żeby się rozejrzeć. Zastanawiam się czy białe spodnie i czarna tunika może być, plus srebrna biżuteria. Chyba, że uda mi się natrafić na fajną jesienną kieckę.

Gość pomaranczowa robaka
kotka jestes zajebista :)

Gość ollolllola
a po co targasz dwulatka na wesele? ani ty sie nie pobawisz ani on, a bedzie spiący i marudny. Ja tak miałam i dziekuję bardz, wesela bez dzieci.

Ja bym w życiu dziecka w dżinsy na wesele nie ubrała. Są okazje, na które się w dżinsach nie chodzi, np. wesele właśnie. Ubierz odpowiednio do okazji, nie musi być garnitur, ale np. spodnie czarne i koszula.

Gość jajajajajajjajajajajajajajajaj
po co zabieracie dzieci na wesele? będą się tylko męczyły, wy też się nie pobawicie.