Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nindsa

czy to ciąża czy jakaś choroba jajnika?

Polecane posty

Gość nindsa

Ostatnią miesiączką mialam w czerwcu, w lipcu podjełam nową prace, stras lecz w przeszłości bywał gorszy stres i nie przestawałam miesiączkowac na tak długo, odżywiam się raczej normalnie i apetyt na słodycze jest u mnie normalny, lecz zauważyłam zmienność nastrojów sama nie wiem czy to nietypowe u mnie ale często jestem smutna i płakliwa, od 2 tygodni boli mnie prawy jajnik, nie jest to ciągły ból, czasem jakby kolka na jajniku ale delikatna, zaś podczas stosunku czuję większy ból po tej stronie (ucisk). Dodam że robiłam tydzień temu test i wyszedł negatywnie. Mam 21lat i raczej nie miesiączkowałam regularnie ale niegdy nie z taką przerwą. Czy to może być jednak ciąża czy raczej coś z jajnikiem?

mam ten sam problem. Mam 15 lat. Ostatni okres miałam na poczatku lipca. Do dzisiaj nic. Boje sie ze moge w ciazy byc. chociaz dwa testy negatywnie wyszly. Ide jutro zapisac sie do ginekologa. Tobie tez radze ; ] jeszcze dla ciebie lepiej ze jestes pelnoletnia. na twoim miejscu juz dawno bym to zrobila.

Gość nindsa
Hm.. Tylko że ja się czuję dobrze. Miałam zawroty głowy jakiś miesiąc temu ale nie wiem czy to nie z braku pożywienia :-) Zaczynają mnie sutki boleć jak przed okresem, hmm mam nadzieje ze to okres. Pójde za 3 tyg jak coś. A tobie życzę byś dostała ten okres :-) I by było wszystko ok.

no ja wlasnie tez sie dobrze czuje i wogole. Tylko tego okresu nie ma ; [ . powinnam juz dwa razy dostac. na poczatku sierpnia i teraz. ehh. boej sie jak nie wiem. hmm. no aj teraz sie zapisze a pewnie wizyte bede miala po 3 tyg. troche mnie brzuch boli ostatnio. mam nadizeje ze to okres nadchodzi ; ] no tobie tez zycze zeby okres przyszedl ; ] chyba ze chcesz miec dzidziusia ; ] to zycze zebys byla w ciazy ;]