Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po co Wam to...

Gumka w srodku...

Polecane posty

Gość Po co Wam to...

Mam problem, mianowicie chodzi o to, ze sie boje.Gdy kochaliśmy się z moim chłopakiem troszkę zapędziliśmy...:p było fantastycznie , aaaale...po pewnym czasie zauważyliśmy, ze gumka jest we mnie...Moze mial juz ktos kiedys podobne sytuacje?Tylko bardzo prosze bez zartow;/ Za odpowiedziz gory dziekuje.

tak to normalne czasami gumka sie zeslizguje nie masz sie czym przejmowac

Mialam taki przypadek i nawet nie poczułam ze chodze z gumą w środku.. To było raz w pracy , na szybko w toalecie z kolegą .Moze od pozycji to zalezy albo jak za długo po wytrysku nie wyciągnie :( Tak czy inaczej popołudniu dopiero zorientowałam się po godzinie juz w domu ... Całe szczęście mój mąż sie nie dobrał sie do mnie "od wejścia" :D ale była by draka ..:D

Gość mąąż
ale z Ciebie wredna szuja!!!!!

Gość ahhsaha
jak sie ma małego to spada:)

Gość _Misiek_
Dziwne jedynie jest to że facet ... wychodząc nie zadbał o to aby ją wyciagnąć? Zapomniał o niej czy co?

Nie chcę wam martwić, ale jeżeli prezerwatywa zsunie się w trakcie stosunku to zgromadzone w niej nasienie (jeżeli już miała miejsce wytrysk) wylewa się do pochwy. To grozi ciążą. Po wytrysku nasienia, erekcja zwykle mija. Zatem jeżeli facet użył prezerwatywy, to ważne jest aby wyciągnął penisa natychmiast po wytrysku.

Gość agałamaga
mnie sie nie miesci w głowie jak mozna nosic w sobie gumkę przez jakis czas. to chyba logiczne że po stosunku wypadałoby ją znaleźć i wyrzucić . zresztą normalny facet przy wyciaganiu penisa przytrzymuje gumkę własnie po to by się nie zsunęła

Gość Heeeeeee
No tak bywa , laska sucha, kutas słabo stoi i guma zostaje inside.

Gość Vassili
Dziewczyna nie pyta sie co o tym sadzicie tylko chce uslyszec rade a wy dajecie jakies bez sensowne komentarze, stalo sie i nic nie zrobicie. Ja bym Ci radzil isc jak najszybciej do ginekologa skoro samemu nie idzie wyciagnac.

Gość Po co Wam to...
Hehehe..dziękuje za odpowiedzi.Niczego juz wiecej nie oczekuje;D zrobiło sie tu jakies zaplątanie.. xD