Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkaaa

Czy test może się mylić?

Polecane posty

Gość mozeee
ale tylko w jedna strone tzn jak wyjdzie pozytywny to masz 98% pewnosci czy 99% jesli nie bierzesz zadnych lekow ktore mogly by zmylic test a jak wyjdzie nagatywny to mozesz byc mimo tego w ciazy gdyz czesto test nie pokazuje wczesniej ciazy

Gość Tini
Może się mylić, gdy jest ciąża zbyt wczesna do ustalenia, a jesli chodzi o potwierdzona przez test ciaze - nie, w takich wypadkach sie nie myli.

Gość bajkaaa
Witam:) Wiem, ze może gdzieś być już tutaj takie pytanie ale bardzo potrzeba mi rady bo tylko jutro mam możliwiść iść do gina ,a nie wiem czy nie wyjde na jakas kretynke jak sie za szybko wybiore. Ostatni okres mialam 7.08. Kochalismy sie 19.08 czyli w srodek dni plodnych i 26 orza 29. Cykle mam jak w zegarku zawsze od 28 do 29 dni. Teraz nie dostałam @ wiec zrobiłam test wczoraj i wyszedł negatywny, a @ nadal nie ma? Mam pytanko ... czy przy takim ukłądzie okresu i pełnych stosónków jest możliwość , zę test jeszcze nie wykrył ciąży?

Gość Tini
Uważam, że możliwość jest taka idz do gina i zrob test z krwi On jest w stanie potwierdzic wczesna ciaze :)

Gość bajkaaa
dziekuje:) Mam wielka nadzieje, ze sie mylil. Jutro moze jeszcze raz rano zrobie test i jak cos to zadzwonie do gina.

Test może się mylić - tzn., może nie pokazac wczesnej ciąży ( w drugą stronę raczej się nie pomyli). Miałam tak, że test wyszedł negatywny - a w ciąży jestem, potwierdziłam to testem z krwi - beta HCG, nie potrzebujesz skierowania od lekarza, zrobisz w każdym laboratorium, koszt ok. 30 zł, na wyniki czeka się ok. 1 dzień, warto - bo daje to już pewność. A lekarz również może bardzo wczesnej ciąży nie zauważyć. Polecam test z krwi - będziesz miała pewność

Gość Tini
Mi 2 razy pokazal negatywny a bylam juz w 5 tyg - tak wychodzilo z krwi, takze tymi testami to bym sie szczegolnie nie przejmowala. I zycze Ci bardzo dzidzi ;)