Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joooanna

KARNET???na tipsy. Czy istnieje coś takiego???

Polecane posty

Gość Joooanna

Chce kupić Mamie w prezencie "karnet" na tipsy, tylko nie wiem czy coś takiego istnieje i czy tak się w ogóle da zrobić...nie znam się na tym, bo nigdy nie byłam u manicurzystki. Moja Mama pracuje w banku i zawsze mówi, że wstyd jej pokazywać takie łamiące się paznokcie jakie ma, robi co może by wyglądały ok, ale wiem że marzy jej się zrobienie ich u fachowca. Czy jest możliwe zapłacić za zrobienie tipsów i potem uzupełnianie ich? Na ile uzupełnien można kupić?

Moja siora wykupiła taki karne dla mojej matki ,opiewał na kwotę1oozł ,matka mogła zrobić paznokcie ,ale jakiś inny zabieg kosmetyczny .Dostała od gościówki karnet z kwotą .Wsadziła do kartki urodzinowej i wsio .

Gość Joooanna
Bardzo dziękuję za odp. to znaczy, ze jednak coś takiego jest :-) Jednak mi chodzi chyba o cos troszeczkę innego... Twoja mama miała ten karnet na raz, czy tak? ja chcę , zeby Mama zrobiła sobie te paznokcie, a potem, żeby mogła jeszcze chodzić przez jakiś czas i to uzupełniac (5-6 miesięcy - niestety nie mam pojęcia, co ile się to uzupełnia i jak często trzeba chodzić)

Joanno ,mama też robiła na dwa razy ,tylko kosmetyczka odliczyła jej od tej stówy kwotę za którą robiła paznokcie ,nie wiem co tam robiła ,zostało jej chyba 30 i potem dołożyła i poszła na oczyszczanie jakieś czy maseczkę ?:) no nie pamiętam ,ale dwa razy szła :) Kosmetyczka po prostu odliczyła jej kwotę jaką" zużyła "i chyba na karnecie zapisała pozostałość ,może też ma jakiś zeszyt w którym zapisuje takie informacje ?:) Idź i zapytaj ,daję sobie rękę ściąć że można tak zrobić :) A sam karnet jako prezent to super sprawa :) moja matka miała 50 lat w tym roku ,była przeszczęśliwa z tego karnetu :)

Gość Joooanna
muszę jechać kawał drogi, żeby dotrzec do jakiegoś salonu kosmetycznego, dlatego zanim poświęce na to cały dzień chciałam się wypytać czy takie karnety w ogóle istnieją :-) Dziękuję Wam za odpowiedzi :-) Już wiem, ze istnieją i teraz tylko trzeba pomyslec logistycznie jak go załatwić :-D Dzieki :-)

Słuchaj ,zadzwoń do zakładu kosmetycznego i powiedź w czym rzecz ,ze to prezent dla matki ,i czy będzie mogła korzystać kilkakrotnie z tego karnetu ,no chyba że mam zrobi sobie fuul odmładzanie i straci wartość karnetu przy pierwszej wizycie :D