Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etnaMirage

jak zrobic taki makijaż oczui?

Polecane posty

Gość hahahahahaaahha
no dziwna jest ale ładnie maluje :D

Ja to bym sobie chciała pomalować oczy cieniami ale mi się tak zwijają zawsze na załamaniu powieki...:/

Gość etnaMirage
do osoby wyzej: polecam Ci cienie RUby Rose ogromny wybór jest na allegro . trzymają sie caly dzien. kupilam i nie uwierzylam dopóki sama sie nie przekonałam/poczytaj opinie innych jak mi nie wierzysz

Gość hahahahahaaahha
może jakiś złych cieni używasz ? ja kiedyś bardzo mocno malowałam oczy ale nie potrafilam zrobic identycznego na 2 oczkach wiec zrezygnowalam z malowania ostrego malowania :) http://snobka.pl/artykul/6929/makijaz_99_-_czarno_-_bialy ten makijaz jest super własnie dziś sie tak umalowałam i myśle ze bede to robiła cześćiej

Wierzę, tylko mam wątpliwości, bo wielu cieni używałam i szkoda mi trochę wydawać kasy na kolejne, których użyję tylko raz bo się pozwijają, ale dziękuję, poczytam na pewno:)

Ja sama sobie potrafię zrobić chyba każdy makijaż,uwielbiam się malować :-D.Wiadome że wszystko zależy od jakości kosmetyków i jak dla mnie niezawodne są cienie maca(pigmenty kupowane na allegro)Są rewelacyjne cały dzieć na powiekach nie osypują się i nie załamują co jest bardzo ważne.

Gość etnaMirage
są fajne filmy na youtube jak sie malowac krok po kroku ale tam mojego makijazu nie ma:(

Gość etnaMirage
o jakie pigmenty MAca chodzi?

Gość hahahahahaaahha
ja czytałam opinie i wszystkie dziewczyny naprawde polecaja i z tego co widziałam sa mega tanie :)

Wydaje się że to mało ale one są bardzo wydajne ja akurat kupowałam 1 mililitr i mam je już rok.KIupiłam 12 sztuk w pudełeczku a nie we fiolce.Do tego pędzelki z naturalnego włosia i masz profesjonalny makijaż

Używałam Inglota, maybelline, manhattan i wiele innych znanych firm, a także tych tańszych, których nazw nie jestem w stanie przytoczyć, fakt maca i Ruby Rose nie próbowałam, może na te drugie się skuszę, bo i cena jest kusząca, więc w razie niepowodzenia mniejszy żal. Póki co robię sobie różnego koloru i długości kreski nad rzęsami i jakoś żyję:) Ale chciałabym przy rożnych okazjach użyć cienia i nie martwić się, że po kilku chwilach go nie będzie na powiece.

Gość etnaMirage
a ja tam wkleilam link tych cieni za 1,40 z a sztuke .moze to jakies podróbkli skoro TWoje sa po 5 zł? ale mi zrobilas chęc na te cienie:-ijaki tu kolor wybrac?

etnaMirage Ja mam akurat w takich plastikowych pudełeczkach.Bierzesz pędzelek nabierasz maleńką ilość bo one są bardzo mocne i malujesz.Nic trudnego.Każdemu będę je polecać,nie ma nic lepszego!!!

Gość hahahahahaaahha
wow pierwszy raz słysze o tych cieniach ale jak patrze na allegro to wyglądają swietnie :)

etnaMirage ja nie pamiętam u jakiego sprzedawcy kupowałam ale mi się to bardzo opłaciło.Możesz kupić na próbę nie ma słów jakie są świetne mienią się cudownie,niepowtarzalne kolory.Ja je po prostu ubóstwiam :-D

Gość etnaMirage
tak czytam o tych MAc i tu pisze ze ich jest tylko 5 ml. bardzo mało

Gość etnaMirage
któras z Wask kochane pisze o pedzelkachz naturalnego wlosia a ja takiego nie posiadam

etnaMirage te z Twojego linku to 0,25ml czyli taka próbka.Ja mam po milimetrze i wydaje mi się że ich nie ubywa bo są niesamowicie wydajne.Poza tym nie będziesz się malować jednym codziennie.

Pędzelki z naturalnego włosia są najlepsze i najlepiej się nimi maluje.Również kupiłam na allegro za grosze.

Gość etnaMirage
Niunia a masz link do tych pędzelków?