Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanke

Pieszczenie tej drugiej dziurki językiem

Polecane posty

Gość Tanke

Panowie, lubicie to robić? Lubicie jak wam ktoś tak robi? Dziewczyny, a co wy na to? Lubicie to robić? Lubicie mieć robione?

Gość Ja lubię robić to mojej
partnerce a ona to uwielbia. Pupa ma być oczywiście czysta, ale nie przeszkadza mi jak czasami dotknę językiem czegoś twardego w środku. Nawet mnie to kręci, choć scat uważam za obrzydliwy.

Gość EwaO
Jak mozecie sie pytać o takie obrzydliwe rzeczy. Poco zasmiecacie forum.

Gość A co w tym zaśmiecającego
nie chcesz czytać to nie czytaj, słuchaj Radia Maryja.

Gość a co to
druga dziurka jest do srania a nie do lizania

Gość Nie wiesz co dobre...
Jajka też są po to aby się ptaki rozmnażały, mleko aby było czym karmić młode, a owoce aby rosły kolejne roślinki.

Gość a co to
takie jest moje zdanie ale jak ktoś to lubi to jego sprawa

Gość Moja żona lubiła do czasu
jak nie urodziła dziecka. Pobawiła się z konieczności w pieluchy i teraz ma opory i to "w obie strony", mam nadzieję że jej to minie

Gość Fuuuuuuuuuuuuuj
Grzebanie za rodzynami do tego jęzorem jest obleśne.

Gość sebastian 77
Kazdy ma swoje zdanie na ten temat , jezeli ktoś dba o higiene to nie ma zadnego problemu w pieszczotach pupci dla wiekszośc facetów to mega rozkosz plus pieszczoty prostaty nie wszyscy tego próbowali ale naprawde ja na swoimi tyłeczku mówie ze jest rewelacja

Gość jedyny sposób w jaki
mój facet może mnie doprowadzić do MEGAorgazmu to przerwać zwykłe bzykanko i doprowadzić do końca liżąc mi pupkę. Orgazm w wyniku bzykanka to orgazm, głębokie lizanko mojego skarbu to MEGAorgazm, za który rewanżuję mu się głębokim gardłem z finałem w buzi.

Gość no limit
Niezłe hardcore :O

Gość dcnjhdb c
wole połknac sperme niz dziurke dupy lizac,nawet czystą,a jakbym miała włozyc jezyk w dziurke to bym sie zerzygała i w ogole jak mozna wkładac tam jezyk,przeciez tam pełno bakterii. A facet,jak chce,to niech mnei tam lize,nawet w srodku,tylko,ze wtedy calowac sie ze mna nie bedzie i minetki tez nie pozwole sobie zropbic,no wiec taki facet nie nadaje sie poxniej do niczego,tylko wylizac dziurke i wypad :-)

Gość Zawsze może zmienic kolejność
i lizanie pupki sobie zostawić na deser... To proste. Z bakteriami też bym nie przesadzała, minetka owszem odpada, całowanie niekoniecznie, ale akurat z taką ilością bakterii zdrowy organizm sobie radzi bez problemu, a z chorych i słabowitych na zdrowiu omijam szerokim łukiem. Pytanie czy sprawia Ci przyjemność jak on Cię liże, czy po prostu mu pozwalasz.

Gość dcnjhdb c
Zawsze może zmienic kolejność ty chyba nie wiesdz o czym piszesz.Bakterie kałowe ktore znajduja sie juz na samym poczatku wejscia w odbycie sa bardzo groźne i człowiekowi moze sie wydawac,ze je pokona,ale niestety tak nie jest i wtedy nawet bezobjawoow przez jakis czas zaczyna chorowac na pewne dolegliwosci spowodowane wniknieciem bakterii kałowych do organizmu. Pomysl,dlaczego nam,kobietom kaza podcierac sie od przodu do tyłu... Tak jak napisałam,jezeli facet chce wylizac mi dziurke,to niech lize,bo ogolnie to przyjemne,ale juz sie z nim nie spotkam drugi raz,a ja nigy ,zadnemu facetowi dziurki nie wylize..bleeeeee

Gość dcnjhdb c
Analjestspoko nastepna co do szkoły nie chodziła.W ustach jest mnostwo bakterii,ale sa to bakterie inne niz w odbycie.

Gość czy możesz coś napisać o tych
tajemniczych dolegliwościach na które się choruje bezobjawowo? Zaciekawiło mnie, nie powiem. I pisałam że mineta wykluczona, ale w tym co jesz obawiam się że dużo groźniejsze bakterie bywają... Piszesz że się z tym kolesiem już więcej nie spotykasz, a skąd wiesz co robił poprzedni? Pytasz? Czy wedle zasady "czego oczy nie widzą..."

Gość jestem troche zboczony ale
Przyznam sie, jestem troche zboczony ale jak to czytam to mi sie dzwiga, chyba sie wyrz*gam. FUJ

Gość Nie wiecie w co wasi faceci
dotychczas wtykali ozory, niejeden Bułgarce śmierdzącą cipę lizał i zachwycał się zapachem, a i podobno pissing (sikanie facetowi do buzi a on popija) ma na trasach duże wzięcie. Więc wasze dooopki to nic w porównaniu... Co ciekawe, podobno Ci najbardziej na poziomie poza "legalnym związkiem" są najbardziej łasi na takie ekscesy.

Gość A ja uważam że sięganie
językiem w głąb aż się czegoś TWARDEGO dotknie jest cool. A CZYSTA pupa bardzo podnieconej partnerki ma zupełnie inny, oszałamiający zapach...

ja uwielbiam lizanie mi tylka....i strasznie mnie to jara jak facet rozklada mi mocno posladki tak zeby sie dziurka powiekszyla i wklada tam jezor ruszajac nim szybko....mmmmmmiauu

Gość Miauczydełko już Cię kocham

Gość Uwielbiałem lizać
ale od czasu jak sam zostałem polizany w ten sposób - rozumiem te, które dostają od tego MEGAORGAZMÓW. Ja trysnąłem na 1,5 metra przed siebie...

Gość to tennnn
milego lizania :o 🖐️ to wkoncu wasze du...y i wasze jezyki ;)

Gość Z co masz do powiedzenia
o bakteriach w tym temacie czego my nie wiemy?

Od lizania można zacząc niezłą imprezkę da dwa przedziały :D pierwsza i druga klasa otwarta.. mniam , uielbiam kiedy mój TZmi to robi mam wetedy mega odlot. To niezły wstęp do zabawy w drugiej klasie :D Ja tam zreszta tez nie jestem dłuzna i lubie to robic facetowi jak sprawia mu to przyjemność.. warunek oczywisty :) to oczywiscie :p absolutna higiena i zero kędziorów ..blleeee :( !!