Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starzejaca sie

poleccie dobry krem przeciwsmarsczkowy dla 25latki

Polecane posty

Gość narka53
Co to są dobre kosmetyki? Co to znaczy, kosmetyki naturalne?

25latki niekoniecznie powinny uzywac tego typu produktow, juz lepiej wzbogac diete w kwasy omega 3 (ktore wystepuja w np przetworach rybnych firmy neptun), co Wy na to?

Gość ana_katia
polecam dermika collaction - to seria przeciw powstawaniu zmarszczkom, po 25 r.ż. używam i jestem bardzo zadowolona.. konsystencja, zapach, opakowanie, a przede wszystkim nawilzenie skory po nim - super.. cena ok. 58zl - i duzo i malo - zalezy do czego porównujemy...

Gość Alutka223
Ja osobiście używam kremu Nanobase-nie tylko działa już na istniejące zmarszczki ale również zapobiega powstawaniu nowym, do użycia codziennego.

Gość lady film
a po co ci kremy przeciwzmarszczkowe? zmarszczki to naturalna rzecz i trzeba je polubić. i tak prędzej czy później zestarzejesz się i umrzesz a krem przeciwzmarszczkowy raczej życia nie przedluży. pozdrawiam .

Gość narka53
Używam kosmetyków ATW. To są kosmetyki ze świeżych roślin. Zero chemii.

Gość Michalina678
W tym wieku, to lepiej nie używać jeszcze mocno inwazyjnych kosmetyków, a dobrze nawilżać skórę. Polecam zatem bardzo bezpieczny dermokosmetyk - Keranorm.

podzielam zdanie poprzednikow, raczej malo inwazyjne kremy, zebys sobie bardziej nie zaszkodzila niz pomogla. no i dieta jak ktos juz pisal w ryby bogata, bo maja omege3. ten neptun tez sie sprawdzi.

25 lat to jeszczze nie czas na kremy przeciwzmarszczkowe! lepiej naprawde zadbaj o diete i ogolnie o zdrowy tryb zycia...

no i ewentualnie jakies tabletki nie wiem capivit + czy cos takiego, sama nie stosuje wiec dokladnie nie wiem, ale wydaje mi sie, ze to są takie nawilzajace skore od srodka i ujedrniajace? jesli sie myle niech mnie ktos poprawi.

Gość aga_mala1
Z całym przekonaniem mogę Ci polecić nową serię dla Eva Natura Profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+. Efektem stosowania kosmetyków Profilaktyka zmarszczek mimicznych jest zdrowa, zadbana skóra bez oznak przedwczesnego starzenia. Warto spróbować!

jakos nie przekonuja mnie te kremy, wole jakies naturalne sposoby.. a nie pakowanie na skore jakis chemicznych substancji

Gość oiga
ja tez mam 29 i ich nie mam ale cere mam mieszana i uzywam 2 krokow clinique'a do cery mieszanej

Gość oiga
*3 krokow

tylko ja nawet nie mam nawet kurzych łapek nic!!!!! a kremów żadnych nie używam bo to gówno!!!!!!

Gość aga ja jaa
a używa któe kremów fiirmy OLAY?

Gość hhhvcd
keranorm to krem na zrogowacenia, a nanobase ma w składzie tyle parafiny, ze nie odważyłabym się go użyć, bo na pewno pokryłabym sie pryszczami, ale jak kogos parafina nie zapycha, to niech próbuje a jeżeli chodzi o ten krem z avonu, który kupiłaś, to zużyłam kilka próbek wersji na noc(miał bardzo dobre recenzje). nie zapchał mi porów, ale niestety nie spotkałam do tej pory kremu przeciwzmarszczkowego, który robił by cos więcej niż zwyczajny krem nawilżający i ten równiez nic nie robi

Gość hhhvcd
aha! ktoś pytał o kremy olay. ja używam od dłuzszego czasu total effects do tłustej cery- nie zapycha porów, nawilza, ale nie jakoś super, ze zmarszczkami nic nie robi.

Gość matyśka
polecam kremy dermiki :) dla mnie są idealne.

Gość iga78

O skore trzeba dbać wtedy jest ładna, bez przebarwień i długo bez zmarszczek. Warto poczytać o 10 krokach pielęgnacji, które stosują koreanki.  Sam krem i to tak na ostatni moment to za mało.Kosmetyki zakupisz tutaj http://jejustore.pl/.

polecam krem z bielendy professional, lub serum  z apisa, super sa. zamawiam na stronie hedoni.pl same profesjonalne kosmetyki 

Dziewczyny, 25 lat to świetny wiek na pierwsze kosmetyki przeciwzmarszczkowe. Stosowane wcześniej mają szanse spowolnić starzenie, niestety jak już się pojawią to sam krem nie wystarczy :) Szukajcie przede wszystkim czegoś bez slsów i silkonów,  żeby nie podrażniać i nie zapychać skóry i pozwolić działać substancjom aktywnym. Świetnie spisują się antyoksydanty i naturalne ekstrakty z guarany (krążenie!) i lawendy (nawilżenie). Poza dbamy bardzo o nawilżenie nie tylko od zewnątrz, ale i od środka!