Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuchazwsipolskiej

moj profil -operacja nosa?

Polecane posty

Gość
ale tzytzków to juz chyba sobie zrobiłas ? :> jeśli tak to gdzie za ile i u kogo:)

To zależy ;) Jeżeli dążysz do wyglądu "uniwersalnego", to tak. Jeśli chcesz, żeby Twoja twarz miała jakiś charakter, to nie. Jesteś zadbana, nie szpeci Cię.

przerwa cyckow sobie nie robilam ,ale nad nosem sie zastanwiamm uwazam ze mam za duzy .dlugi... zle sie nwim czuje zwlaszcza jak zepne wlosy w kitka...

Gość operacja nie potrzebna
z jakiego sklepu jest ten sweterek?

Gość masz ładną twarz nie warto
to zawsze jakieś ryzyko, a jak nie ma powodu by go podejmować, to lepiej zostać ze swoim, ale zdrowym nosem. Zresztą jest ok, ja mam paskudny profil i to nie tylko przez nos. Twój jest ok.

bershka ale kupiony rok temu;)

Gość nataaaaalkaaa
nie moge dziewczyno to znowu TY?????? masz az takie kompleksy ze musisz kilka razy w w tygodniu wrzucac tutaj swoje zdjecia i czekac na komplementy? jestes ladna ale niestety chyba strasznie glupia i pusta

za ile mi go sprzedaż?

Gość crook
Głupiaś Ty ? dobrze wyglądasz szkoda kaski :) ja bym za to chciała operacje uszu bo mam odstające :(

sprzedasz miało być :P

hehe a co az tak ci sie podoba ,kosztowal cos kolo 80zl ;) zwykly bezowy sweterek. tak mi sie marzy maly zgrabny nosek...:/

Gość a nie marzy ci się odrobina
oleju w głowie? Pytam poważnie, bo marzenia o nosie to dosyć płytkie marzenia :o

a niby czemu? duzo ludzi chcialoby cos w sobie zmienic porparwic ,nie kazdy ma mozliwosc ,odwage...no wlasnie boje sie troche tej operacjii a jak bede wygladac jeszcze gorzej;)

Gość a niby temu że co innego
chcieć poprawić, a co innego marzyć na publicznym forum podpisując właściwie posta zdjęciem swojej twarzy. Ktoś normalny nie tylko nie pisze o swoich wadach, ale ich nie pokazuje i się na nich nie skupia, bo ma ciekawsze i ważniejsze rzeczy na głowie. To co ty robisz jest domeną maluczkich...

czy ktos sadzi ze powinnam sie jednak zdecydowac na operacje noska?

Gość ry67867
fu, operuj i to szybko

Gość Idź do Sankowskiego i
poproś o taką specjalną operację, po której odmieni ci się wszystko. Zaraz ci podam nazwę, ale nie powtarzaj jej nikomu. Operacja wymarzona dla ciebie to LOBOTOMIA. A teraz biegnij do męża do pieniążki i na stół.

Gość angellaaaaaaa
ale obrzydliwy nos ja bym gop całego wyciala i to jak najszybciej a feeeeeeeeeeeeee

Gość surkatka_złośliwa
Masz rację, to nieszczere komentarze. Jesteś bardzo brzydka, a ten noc jest ohydny. To chciałaś usłyszeć prawda pustaku? A teraz spierdalaj z tą fotą.

Gość ejj anwet
nie żartuj! masz ładny nos! nie róbz tym nic! Mówię powaznie, ja ma o wiele gorszy ale nie zamierzam operowac

Gość zrób operacje jak najszybciej
Aż musiałam zwymiotować jak zobaczyłam Twoj nos! Jest ohydny zrób operacje już dziś zgadzam się z koleżanką wyżej najlepsza dla Ciebie bedzie LOBOTOMIA

Gość waleryja
Masz najzupełniej normalny nos, nie rob operacji, bo bedziesz wyglądac jak nie ty

Tak, podoba mi się bardzo. Ten kolor nie wygląda jak zwykły beżowy, tylko jak kawa z mlekiem.

Gość agusia2102
Masz normalny nosek:] Żadnej operacji nie rób,bo po co ? Niektórzy mają gorsze problemy z nosem i nie zwracają na to uwagi :) Pozdrawiam ..

Gość jakos niezbyt duzy ten nos
ja mam wiekszy i w zyciu sobie nie zoperuje twoj nos ma ladny i interesujacy ksztalt, zawsze to ciekawy akcent w twarzy, twoje rysy -ktore sa dosyc przecietne-tylko na nim zyskuja, twoja twarz latwiej przez to zapamietac w tlumie identycznych

Gość kurakaowdupcestalo
wydaje mi sie ze to zdjecie wystawiłas tylko i wyłacznie po to by poczytać komentarze typu nie rob operacji jestes sliczna ladna i powabna jak dla mnie powinnas zrobic sobie operacje mozgu