Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orchideaaaa

będzie wiedział?

Polecane posty

Gość orchideaaaa

Swietny facet... wszystko ok, rozmowy, wspólne spedzanie czasu... jest i chemia.. widocznie obustronna.. jednak kiedy zblizamy sie do siebie bardziej on sie wycofuje.. po czym po jakims czasie znow idziemy w tym samym kierunku:) wzięło mnie ... zauroczył mnie... widać ze mu zależy ale ma zahamowania zeby sie angażowac... a ja czuje jakby był mój.... no bo nawet to tak z boku wyglada... :) nie narzucam sie i robie tak zeby musiał sie troche strac;) no bo przecież faceci to zdobywcy co nie:P czekać? czy dać sobie spokój z niezdecydowanym Panem?

Gość fannnntazjaaaa
bo fantazja jest od tego ,żeby bawić się,żeby bawić się,żeby bawić się na całego....

z niezdecydowanymi Panami są czasami problemy. Generalnie ciężki przypadek. Mój niezdecydowany to obecnie temat zakończony. Sam nie wiedział czego chce, taki trochę pies ogrodnika :) Miałam dosyć i powiedziałam basta!! TRochę mi go brakuje, bo naprawdę bardzo go lubię i wszystko bylo fajne, ale jego problemy, dylematy i ogolna dziecinada doprowadzały mnie do szału.... POczekaj ,moze mu się odmieni. U mnie po ok pół roku było bez zmian wiec cóż mialam robić..... pozdrawiam

Gość orchideaaaa
Glupie wypowiedzi do mnie nie trafiaja... :) jeżeli ktoś nie ma czegoś sensownego do powiedzenia to zapraszam na imme tematy:P i nie uwazam abym byla k**wą bo miedzy nami seksu nigdy nie było... a dziewczyny nie ma... spedzamy razem kazdy weekend.. rowniez w tygodniu sie widzimy... a jak nie to rozmawiamy na skype... i to nie ja aranzuje te kontakty:P :)

niestety futer ma rację z niezdycedowanymi są kłopoty zazwyczaj już zawsze,bo jak facet jest zdecydowany na 100 % to się nie cofa co chwilę. no i pomyśl sobie,że tak może już zawsze całe zycie? z każdą drobną sprawą też po paru latach,uwierz, masz dosyć i zaczynasz szukać macho ;) ;]

Gość a ja pierwszy raz
zgadzam się z sedesem... facet nigdy nie będzie należał do kobiety, kobieta nigdy nie będzie należała do faceta... nikt nigdy nie będzie cudzą własnością

Gość -Bin Laden-
alfabet morsa - na 100% ma dziewczynę - haha - no pewnie to jedyna możliwość ;) na 100% masz coś z deklem :)