Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla corka

Moja mama - mój wróg ..

Polecane posty

Gość zla corka

nie wiem co sie porobilo, w sumie nigdy nie mialam z nia najlepszego kontaktu, chyba przez to ze jestesmy zbyt podobne.. co najgorsze ona we mnie nie widzi corki tylko przeciwniczke.. w kazdej dziedzinie.. widze jak sie wqrwia gdy rozmawiam z ojcem, gdy sie smiejemy, ciagle to dowiaduje sie ze mowi o mnie zle, probuje nakrecic ojca przeciwko, gdy w tym samym momencie udaje mila dla mnie.. tak - ona udaje mam wrazenie ze wszystko co robi, mowi, to jak patrzy, zachowuje sie jest na pokaz :( jest wredna.. ale nigdy nie widzi zlego u siebie, praktycznie z kazdym toczy wojny - o tak smieszne glupoty, ale to wszystko z czasem sie nasila i w tym momencie nie wiem czy da sie jakos to odkrecic nabawilam sie nerwicy, do domu przyjezdzam rzadko (studiuje w innym miescie), chce dobrze, ale nie da sie :( nie mowie ze jestem bez winy, bo nie.. ale niestety sama nie naprawie szkod wyrzadzanych przez pare lat :( zle mi bo wlasnie znowu wrocilam do domu, zostawwiajac ja na miescie, bo cale wyjscie bylo owiane tylko nerwami:o

Gość -Bin Laden-
Tylko jedna - a szkoda :)

Gość i na całe szczęście
matka jest tylko jedna... tylko albo aż

moja tez jest dla mnie wrogiem🖐️ z innego powodu ale autorko jedziemy na tym samymw ozku 🖐️ i ci ktorzy tu beda pisac ze mimo wszystko trzeba szanowac rodzicow moga to sobie w dupe wsadzic🖐️ bo swojego zycia nikomu nie dam sobie zmarnowac

Gość przeczytalem moja mama moj moz
g