Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulanesterowicz

Suknie slubne i wizytowe Wawka i okolice

Polecane posty

Gość urszulanesterowicz

Zapraszam wszystkie przyszłe Panny młode i swiadkowe do odwiedzenia mojego salonu sukien slubnych i wizytowych. Oferuje trendy kreacje po atrakcyjnych cenach.Moja stronka netowa jest w przebudowie ale juz niebawem ruszy sklep internetowy.Chetnie pomoge stworzyc odpowiednia kreacje...sugestie milie widziane.Pozdrawiam;-) www.suknienesterowicz.pl

Witam Pani Urszulo;-) Ciesze sie ze zaczeła pani pisac na kafe.Dziekuje za stworzenie dla mnie atrakcyjnej sukni slubnej.Przed sylwestrem wybiore sie raz jeszcze do Pani po suknie wizytowa..Pozdrawiam

Gość bomboladka
Czy masz w sprzedazy dodatki do sukien czyli rekawiczki, welony.? Jezeli mam nieproporcji=onalna budowe ciała tzn za duzy biust, to mozna jakos suknie przerobic i ile to potrwa?

Gość bomboladka
Zajze jutro i czekam na pilna odpowiedz:-)

Gość urszulanesterowicz
Bombolada zapraszam do salonu, wybierzesz sobie model przykładowy, wezmiemy miare i uszyje specjalnie dla Ciebie. Czesto poprawiam suknie innym dziewczetom, jezeli kupisz u mnie to nie biore nic wiecej za poprawki a welony szyje specjalnie pod klientke.Zadko rekawiczki ale pod gusta dziewcząt wszystko;-) Wszystko sprawnie i tanio.

Gość urszulanesterowicz
Witam dziewczeta. Juz ruszył mój sklep netowy ,wiec zapraszam do odwiedzenia i podzielenia sie ze mna swoimi uwagami.Suknie w nim prezentowane sa głownie z kolekcji wypuszczonej na Paryz i Londyn.Wieczorowe i wizytowe do zobaczenia u mnie lub w Wawce na Złotej 65. www.suknieurszula.sklep.gratka.pl prosze kliknac na kolekcja neterowicz z lewej stronki;-) Milego dnia:-)