Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grazkaz84

BENEFITY

Polecane posty

WITAM,POSZUKUJE KOGOS KTO ZNA SIE NA TEMACIE BENEFITY W ANGLII. POTRZEBUJE DOKUMENTY Z ANGLII ODNOSNIE ILE MOJ MAZ POBRAL PIENIEDZY,JESTEM PO ROZWODZIE I ZAMIERZAM WNIESC SPRAWE DO SADU ALE POTRZEBUJE DOKUMENTOW Z ANGLII,PROSZE O POMOC

Gość kathi28
hej o co dokładnie pytasz?...jakie dokumenty jeśli nie wiesz gdzie jest twój mąż nie dowiesz się tego...child benefit to 44f miesięcznie na jedno dziecko-do tego Mąż musi posiadać akt urodzenia dziecka...child tax credit to zależy od osób ogólnie w rodzinie od dochodu...jest jeszcze working tax credit dla pracujących ludzi i nie przekraczających 12.000f na jedną osobę rocznie,a na parę 15,900f rocznie...tyle mogę ci podpowiedzieć:)

child benefit na jedno dziecko na miesiac to 80f a nie 44 f kathi28 troche podajesz zle dane

moj maz a raczej byly maz jest juz w Polsce,wiem gdzie pracowal,bo bylam tam,chodzi mi o to gdzie pisac do Anglii o jakiekolwiek dokumenty poswiadczajace o tym ile pobral tych benefitów............

Gość kathi28
nie sadze ze sie pomyliłam mam troje dzieci i na nie dostaje miesiecznie ch benefitu 189f.

Gość kathi28
Ewa przelicz sobie to nie moze byc 80f na jedno:)

na pierwsze dziecko jest 20 f na tydzien na kolejne 13,20 dokladnie nie pamietam czy na drugie i na nastepne jest tyle ale jakos tak okolo a najlepiej meza poprosic o wyciag z konta banku i bedziesz wiedziala jakie benefity pobieral

W TYM PROBLEM ZE BYLY MAZ SIE DO POBRANIA TYCH PIENIEDZY NIE PRZYZNAJE A WIEM ZE JE POBRAL BO BYLY PRZYZNANE