grazkaz84 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 WITAM,POSZUKUJE KOGOS KTO ZNA SIE NA TEMACIE BENEFITY W ANGLII. POTRZEBUJE DOKUMENTY Z ANGLII ODNOSNIE ILE MOJ MAZ POBRAL PIENIEDZY,JESTEM PO ROZWODZIE I ZAMIERZAM WNIESC SPRAWE DO SADU ALE POTRZEBUJE DOKUMENTOW Z ANGLII,PROSZE O POMOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kathi28 Napisano Wrzesień 8, 2009 hej o co dokładnie pytasz?...jakie dokumenty jeśli nie wiesz gdzie jest twój mąż nie dowiesz się tego...child benefit to 44f miesięcznie na jedno dziecko-do tego Mąż musi posiadać akt urodzenia dziecka...child tax credit to zależy od osób ogólnie w rodzinie od dochodu...jest jeszcze working tax credit dla pracujących ludzi i nie przekraczających 12.000f na jedną osobę rocznie,a na parę 15,900f rocznie...tyle mogę ci podpowiedzieć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa J. 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 child benefit na jedno dziecko na miesiac to 80f a nie 44 f kathi28 troche podajesz zle dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grazkaz84 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 moj maz a raczej byly maz jest juz w Polsce,wiem gdzie pracowal,bo bylam tam,chodzi mi o to gdzie pisac do Anglii o jakiekolwiek dokumenty poswiadczajace o tym ile pobral tych benefitów............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kathi28 Napisano Wrzesień 9, 2009 nie sadze ze sie pomyliłam mam troje dzieci i na nie dostaje miesiecznie ch benefitu 189f. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kathi28 Napisano Wrzesień 9, 2009 Ewa przelicz sobie to nie moze byc 80f na jedno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa J. 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 na pierwsze dziecko jest 20 f na tydzien na kolejne 13,20 dokladnie nie pamietam czy na drugie i na nastepne jest tyle ale jakos tak okolo a najlepiej meza poprosic o wyciag z konta banku i bedziesz wiedziala jakie benefity pobieral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grazkaz84 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 W TYM PROBLEM ZE BYLY MAZ SIE DO POBRANIA TYCH PIENIEDZY NIE PRZYZNAJE A WIEM ZE JE POBRAL BO BYLY PRZYZNANE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj znajdziesz odpowiedz Napisano Wrzesień 9, 2009 http://www.forum.prawnikow.pl/59112.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach