Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFNGFJ

ZIEWCZYNY POMOZCIE, BŁAGAM NA KOLANACH PROSZE POWIEDZCIE CO ROBIC

Polecane posty

Gość GFNGFJ

mam strasznie przesuszone włosy. uzywałam prostownicyjakies 3 miesiące temu od tych 3 miesięcy nie korzystam z prostownicy i suszarki wydawałoby sie ze kondycja wlosów sie poprawi, nadomiast jest odwrotnie. wlosy są suche dosłownie jak siano. zadne odzywki garniera czy pantene mi nie pomagają. znacie jakies sposoby aby włosy stały sie miekkie i nawilzona??? sposoby domowe ? albo jakies odzywki ktore na prawde pomagają, cena nie gra tutaj roli proszę poradzcie mi cos prosze prosze

Gość garniertoszajs
no garnier to napewno Ci nie pomoże uważam ze są to najgorsze kosmetyki jakie tylko mogły wyjść na światło dzienne! Dove sa dobre kosmetyki do włosów są po nich miłe w dotyku nawilżone :)

Gość qwefvqevfq
wejdz na kwc na wizazu i wybierz maske:)

Gość klklasas
Ja też miałam taki problem i kupiłam sobie w aptece taką odżywke a raczej maskę o nazwie Wax. Mi pomogło.. jest świetna

Gość justin26
hejka ta odzywka vax jest naprawde fajna do tego polecam jedwab w plynie do kupienia w salonach fryzjerskich dosc drogi ale dobry i wydajny, fryzjerzy polecaja go osobom prostujacym wlosy w celu ich ochrony przed przesuszeniem. Powodzenia

Gość narka53
Szampon i odżywka z algami i wilka korą. przeczytasz na www.atw-wiwetia.pl

Gość panienka N-ka
sa 3 odzywki ktore moge polecic :) + henna wax - do kupienia w aptece (to maska do splukiwania) + jedwab do wlosow (ja mam biosilk) +najlepsza jak dla mnie PLACENTA -tez masak do splukiwania -jak mialam przesuszone po blond farbie wloski tak po jakis 2 tyg uzywania tego zrobimy sie miekkie i blyszczace :) i do tego jest taniutka bo 20zl za litr-do kupienia w sklepach fryzjerskich