Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klklasas

japoński manicure

Polecane posty

Gość klklasas

Dziś byłam na japońskim manicure. Zapłaciłam 40zł moje paznokcie sie szklą :)narazie jestem zadowolona. ktoś był na ty ??? Jak dlugo bedzie taki efekt???Czy warto kupić sobie zestaw i robic sobie samemu??

Gość klklasas
POLEGA NA WCIERANIU SPECJALNA GABECZKA RÓŻNYCH WITAMIN W PAZNOKCIE. pO TIPSACH MIAŁAM TAKIE MATOWE I BLADE A PO TYM TAK MI SIE FAJNIE BŁYSZCZĄ, SA GLADKIE JAKBYM POMALOWAŁA JE BEZBARWNM L;AKIEREM ALE TO O WIELE LEPSZE:) NIE MOGE PRZESTAC NA NIE PATSZEĆ:) SĄ ŚLICZNE

Gość wklej jakies foto
wklej foto tych pazurków chcetnie je zobacze :)

Gość klklasas
NIESTETY NIE MAM TAKIEJ MOŻLIWOŚCI ALE TERAZ CHODZE PO NECIE W TYM TEMACIE I WIDZE ZE NIE TYLKO JA JESTEM ZADOWOLONA I ZE TRZYMA SIE 2-3 TYGODNIE:) jA MIALAM ZNISZCZONE PAZURKI PILOWANIEM OD TIPSÓW BYŁY ŻÓLTE, MATOWE I NIE WYGLĄDAŁY ŁADNIE. a TERAZ MAJĄ LEKKO RÓŻOWATY KOLOR A CO NAJWAŻNIJSZE BLYSZCZĄ SIĘ I SĄ TAKIE ŚLISKIE.

Gość mała japponeczka
Dziewczyny!!! Muszę się z wami czymś podzielić. Byłam ostatnio na czymś takim jak manicure japońskim. Właściwie koleżanka namówiła mnie na wizytę, jak skarżyłam się jej na moje paznokcie:P Myślałam ze to jakiś kosmiczny zabieg. Jednak okazało się to wbrew pozorom dość łatwy zabieg a efekty rewelacyjne!! Moje paznokcie są twardsze, nie łamliwe, co tu dużo mówić po prostu świetne :) Myślę że pójdę tam jeszcze co najmniej kilka razy a ps. byłam w Centrum Zdrowia i Urody " CHANTE'L"