aga1234 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Hej, chcialabym sie dowiedziec, czy ktoras z Was wie moze jak dokladnie dzialaja tabletki na wypadanie/objetosc wlosow. Chodzi mi generalnie o to, czy takie tabletki nie spowoduja, ze wlosow bedzie wiecej na calym ciele? Nie tylko na glowie? Pozdrawiam, milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 Rozumiem, że mówisz o preparatach zawierających skrzyp? Z tego co mi wiadomo, gęstość i "jakość" włosów na całym ciele jest uwarunkowana poziomem hormonów w organizmie, natomiast włosy na głowie reagują na ilość witamin przyswajanych przez organizm. Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi. Tutaj masz dokładny opis takiego suplementu - http://www.hellhound.pl/skrzyp-plus-60kap-p-642.html - naprawdę nie wydaje mi się, by nagle miała wyrosnąć Ci broda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bewitched 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 skrzyp polny albo ten rewalid czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bewitched 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 a jeszcze jest taki praparat z krzemem dr Si bardzo dobry na włosy i paznokcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalina_6 Napisano Wrzesień 18, 2009 A ja w aptece kupiłam Zatanistyczny szampon z nafta i pomógł mi bardzo szybko. Czasami naprawde nei warto przepłacac.Zawłaszcza teraz , w kryzysie ,jesli mozna kupić Zatanistyczny odpowiednik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mooniśka 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 hmm i co z tym szamponem jak czesto go uzywasz?? mi okropnie wypadaja wlosy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość totshi1 Napisano Wrzesień 18, 2009 http://www.okazje.info.pl/sklep-internetowy/valdi-pl/ ten sklep ma różne takie środki - specjalizują się w środkach farmaceutycznych i chemicznych. Mają fajengo sprzedawcę w sklepie, więc można się zgłosić do niego z takim zapytaniem - pewnie będzie wiedział :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalina_9 Napisano Wrzesień 27, 2009 Jesli chodzi o ten Zatanistyczny srodek do wlosów to jest to zwykła nafta kosmetyczna.Na moje włosy podziałała swietnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach