Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helhelhelenka

dziewczyny prosze o rade- jaka fryzura do mojej twarzy?

Polecane posty

Gość helhelhelenka

http://www.voila.pl/194/u2csq/?1 to moje zdjecie wiem, ze nie wyrazne ale moze potraficie mi pomoc? chcialabym miec jakas fajna fryzurke ale te ktore sugeruja mi fryzjerki tak srednio mi si podobaja. macie moze jakies sugestie?

Gość lane90
a cie widze w pewnej fryzurze. Nie potrafie jej fachowo nazwac. Opisze... Z tyłu krótsze włoski, równo ścięte, a im bliżej przodu tym dłuższe ;)

Gość helhelhelenka
chodzi Ci o takie cos na boba? tego na zdjeciu nie widac ale naturlanie wlosy mi sie troche kreca niestety:(

Gość lane90
No tak myslalam o bobie, z dluzszymi wlosami z przodu. Hmm nie wiem jakie by moglo byc rozwiazanie dla wlosow kreconych. Sama mam proste przez cale zycie. Ale twarz masz ladno to w kazdej fryzurze bedzie ok ;)

Gość helhelhelenka
oj lane twarz to ja mam conajwyzej przecietna ale dziekuje za komplement:) probowalam raz boba ale fakt takiego rownego na calej dlugosci. wygladalo nawet fajnie ale niestety musislam prostowac wlosy zeby efekt byl zdowalajacy:) teraz wlosy mi wypadaja wiec nie chce ich maltretowac chcialabym miec tylko jakas fajna fryzurke ktora nie jest bardzo wymagajaca:) zazdroszcze prostych wlosow! ja moge tylko pomarzyc, bo ani one naprawde krecone a ni proste, takie fiu bzdziu

Gość lane90
A ja czasem wrecz nienawidze moich prostych. Aha...no i fakt, tez mi wypadają. To jest najgorsze.

Gość helhelhelenka
ja od dzis biore centrum od jutra dolaczam do tego ziarnka z dyni i walcze w wypadajacymi wlosami:)