Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567ytrfdghbh

SPODNIE ORSAY

Polecane posty

Gość 1234567ytrfdghbh

czy dzinsy sie rozciagna? kupilam i sa super w udach na tyleczku ale w brzuchu takie przymalawe. wystaja mimimalusie boczki. nie wiem co robic. ukupilam wczesniej 38 ale chyab za luzne byly i wzielam 36 . sa super ale ten pas...

Gość xcvbvcx
schudnij na bebechu i po klopocie, wez sie za jakies cwiczenia i nie pisz ze minimialusie czy jakos tak juz nie umniejszaj, bebech wystaje i juz,.

Gość w3e4drftgyhu
spadaj ty wyzej

Gość kiedys fajne skórzane mieli
maja jeszcze ?

Gość vbghnj
pewnie za male kupilas zeby sobie poprawic nastroj ze wcisniesz sie w 36 :P bebech wystaje tzn ze za male sa, pewnie na dupie opiete tak ze zaraz pekna, jedyna rada- zrzuc bebech

spokojnie, rozciągną się. jak ja kupuje spodnie to też na początku są zawsze obcisłe u góry a potem są ok. gdybym kupiła większe to znowu na dupie by mi wisiały bo by się rozciągnęły

Gość botekbotkowy
lubie spodnie z orsaya - bo maja zdecydowanie nizsza rozmiarówkę i wchodze w 36 ;] jak to poprawia samopoczucie :P

Gość cvmvnv
a ja mam pytanie skoro Orsay zaniża rozmarówkę to gdzie jest Waszym zdaniem "normalna"? Nosze 34 z Orsay (a jak jest to najchetniej 32 - choć bardzo rzadko bywa) ale i tak większość ciuchów w rozmiarze 34 jest za duża - więc powiedzcie gdzie mam iść szukać swego rozmairu?

Mierzysz spodnie z 5 różnych firm: - 3 pary to 38 - 1 to 40 - 1 to 36 więc tak na logikę nosisz rozmiar 38 :P oczywiście wszystkie pasowały ;)