Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mari80

jak odwdzięczyć się najcudowniejszemu mężowi na świecie??????

Polecane posty

No właśnie, pytanie jak w temacie.....mam cudownego męża....wiele kobiet mi zazdrości...pomijając wykształcenie i sfere materialną...jest poprostu niesamowicie dobrym człowiekiem...każdemu by pomógł, jest uczciwy do granic, robi dla mnie wszystko i to bezinteresownie, nigdy nie mogę się pożalić ,że nie chce czegoś zrobić w domu..nie zostawia po sobie bałaganu, świetnie gotuje kiedy mnie nie ma lub poprostu nie mam ochoty...kiedy byłam naprawdę ciężko chora...obudziłam się w domu po długiej narkozie,wszystko miałam podane ,napisane na karteczkach ,znajomi i szefowie obdzwonieni....poprostu do rany przyłóż!!!!!!!!!!!!!! Czasem jego siostry mówią że mnie podziwiają bo ona ma ciężki charakter....właśnie że nie ma....był chowany twardą ręką i miewał problemy z wyrażaniem uczuć ale go nauczyłam.... Wszystkie kobiety jakie znam narzekają często!!!! na swoich mężów czy partnerów...tylko u mnie jest "nienormalnie":) Chcę przygotować mu jakąś niespodziankę...ale nie wiem jaką....potzrebuję pomysłów.... Czy jakiś wyjazd??? albo nawet weekend w domu ale jakoś no nie wiem wyjątkowo...jakiś zaskakujący prezent...coś do pracy mu wysłać...jak tak to co????Kobiecie wysyła się kwiaty:)A mężczyznie???????:)

Gość maxior
popieram, dobry lodzik z finałem w ustach ;)

Gość i co ty na to
dziwe wyskakujaca z pudelka:-)

mocne obciąganko z połykiem, lizanie czekoladowej rozety i głaskanie jaj 🖐️

Gość ja myślę
że wyjazd na weekend to fajna sprawa tylko zrób to tak z zaskoczenia nie może o niczym wiedzieć wcześniej go spakuj:) pomysł sprawdzony:) powodzenia

jako mężczyźni poważnie ci odpowiadamy. Jeśli dobrego obciaganka nie ma na codzien, to jak mu zafundujesz je teraz, ale takie konkret ze wszystkimi dodatkowymi bajerami, to gość odleci :)

Gość kocham tomka
a ma jakies hobby?moze cos kup mu pod tym katem...?napisz co lubi robic moze pomoge

Gość ależ_nie_broń_się_miła
niech będzie i wyjazd... ...a na wyjeździe, oczywiście, OzP kobiety są po prostu całkowicie niekumate będą myśleć, kombinować, PRZESADZAĆ... a droga do serca i zadowolenia mężczyzny jest przecież taka prosta ! no, chyba że on to przy Tobie ma na codzień to mu spowszedniało...:)

Zaproś mu najulubieńszych kumpli , skrzynke piwka, niech sobie pobedzie w meskim towarzystwie, skoro jest tak donrze to chyba spoko?

Gość albert Y
jezeli tak go kochasz to przejmuj inicjatywe w inicjacjach sexualnych np.kup kuszace ciuszki w sex shopie.Faceci reaguja na baby tak jak psy na chydrant na ktory pragna sie odlać.

Gość waldeczek44
zaproś przyjaciółę do łóżka :classic_cool: albo i dwie ;)

Gość ja to bym obciagnela
z polykiem po wspolnej kapieli z winkiem iswiecami,moj to uwielbia,a ja???mrrrrrrrr kocham;)

Gość łaj emciej
>> mrrrrrrrr kocham lubisz obciągać? :classic_cool:

Kup mu ulubiona zabaweczke, czyli jesli majsterkuje to cos do majsterkowania, jesli ma inne hobby to spraw mu prezent na temat hobby.

Gość pomaranczowa robaka
dać mu wkońcu dupy

Gość laj emciej
kocham,ale moejmu facetowi:P z polykiem lub na twarz,musi mnie przy tym porzadnie potargac za wolsy:D

zainteresowania to KSIĄŻKI:):):):)i do tego fantastyka...to nie mój klimat a poza tym sam je sobie kupuje w ilości tonę na miesiąc:):)prawie.....chodzić na piwo do knajpy nie lubi...raczej wieczorny domator.nikt go nie wyciągnie:)wczasy samotne odpadają pomyślałby że chcę się go pozbyć:)woli wszędzie jezdzić ze mną....jego miłość to jego samochód ..:)w zeszłym roku kupowałam mu dywaniki welurowe oryginalne i był happy:):) Bieliznę kupuje mi sam...!!!!! także kupowanie bielizny bez niego nie ma sensu....:)lody też ma!:)...a poza tym jest romantykiem !!

Gość ejbisi
Ja swojemu wyslalam do pracy pudelko czekoladek ale takich specjalnych - na kazdej byla literka i mozna bylo stworzyc jakas slodką dedykacje. Poszukaj tego w necie. Ale jak macie wiecej kasy to lepszy jakis wyjazd na weekend.

A chcesz go rozlegulowac? Czy jak? Po prostu sie ciesz że jest taki i to starczy. Nie rób mu prezentóów, bo prezentem dla niego jesteś przeciez jak sama piszesz ty.

UWAGA! Zauwazyłam, że on jest od Ciebie totalnie uzalezniony i gdyby Cie zabrakło to on bez ciebie nie da rady! Wykup mu moze polise na zycie...jakąs

A tak na serio , to daj na luz i nic mu nie kupuj. Jak ma chęc sobie cos kupic , niech sobie sam coś wybierze, przecież to ty jestes jego paczka , prezentem. Połowe szczęscia swego mogła bys rozdysponowac na cafe.....ech szkoda gadac.