Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mari80

jak odwdzięczyć się najcudowniejszemu mężowi na świecie??????

Polecane posty

No tak tylko że on jest wiecznie przekochany i on o mnie pamięta!!!!!!! A chciałabym choć raz ja!!!! coś mu dać od siebie ...innego///dlatego nie wiem co??:(bo sprawia wrażenie że nic nie potrzebuje....a poza tym uzależniony nie jest:)...ale taki ma charakter no...

matkę mamy 500 km dalej:)poza tym kiedy tam jezdzimy zawsze coś przywozimy.....no i to nie maminsynek...to by wrażenia nie zrobiło ponieważ dbamy o teściów...

tak jak pisałam wcześniej..książki..fantastyka...praca też poniekąd jest jego pasją...ale nie do przesady...no i kocha swój samochodzik:)...uwielbia spokój ,ciszę...budujemy właśnie domek na wsi, na drugim końcu Polski, właśnie koło teściów...to też jego pasja teraz....ale nijak się to ma do możliwości sprawienia jakiegoś prezentu ....:(

Gość Typ Zaorany
Zrób mu jakąś niespodziankę.Wpadnij do niego sexy do pracy i go wyciągnij na obiad,a później może kino itd:)

Takiego jeża na oparcie siedzenia w samochodzie by nie przysnał za kierownica. ja spadam, zazdroszczę Ci problemu. :)

Gość obuchem w łeb
Nie kłam, kobieto! Tacy mężowie nie istnieją.

Gość Typ Zaorany
Jak spokojny to może lubi łowić ryby?

Gość Typ Zaorany
Zapytać?Żona go nie zna?Niech go zaskoczy czymś miłym:)

Gość Typ Zaorany
Bardzo cieszy mnie to,że potrafisz docenić swojego faceta:)Może ja też zostane niedługo doceniony przez moją kobietę:)

Droga autorko,choć to tylko wirtualne, ale twoje wyznanie wprawiło mnie naprawdę w dobry nastrój. Mam nadzieję, że wasze całe życie będzie tak szcześliwe jak do tej pory. A i pomysł mam, jak docenic twojego wspaniałego meża. NIGDY otym nie zapominaj i mów mu to, że jest najfantastyczniejszym człowiekiem jakiego znasz. A jeśli myślisz o prezencie, to nic pretensjonalnego, żadne wycieczki bajery i inne duperele, bo to takie zwyczajne dla tak niezwyczajnego. I tych głupot też nie bierz sobie do serca, ot każdy tutaj popisał się jak najlepiej potrafił. Zrób coś szczególnego, co sprawiało ci trudność, ale zawsze chciałaś to zrobić. A wtedy powiedz, że gdyby nie on nigdy by się tak nie stało, że jesteś silna jego siłą. Takiemu człowiekowi to będzie najmilsze i najwspanialsze. Przekonasz się sama.

No właśnie chodzi o zaskoczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)....w zeszłym roku był w sanatorium i wiecie co mu sie najbardziej spodobało????:)Kiedy dostał ode mnie z domu(chodziłam do pracy) kartkę!!! zwyklą kartkę tylko taką romantyczną...o tęsknocie:):):)No i był w siódmym niebie...dawno nic takiego nie zrobiłam...czegoś zaskakującego ,romantycznego......a mówię wam że to problem bo wiecznie wszystko dla mnie ...a ja nie wiem co w zamian:(

Gość skoro lubi auutaa
moze wybierzcie sie razem na gokarty, albo kup jemu karnet, byc moze to stanie sie jego kolejna pasja... niestety nie sa to tanie zabawy, latwo sie wciagnac.. ale warto :)

a co do ryb kiedyś łowił:):):)wkrótce się przeprowadzimy a domek w pobliżu wart także obiecał ze będzie łowił:)może wędkę????????????ale kompletnie się nie znam.....i zabrać go na jakieś ryby????cholewka nie wiem.....mam w czwartek urodziny i on nawet zawala ważne spotkanie żeby przyjechać do domu...mimo że nie nalegałam ...kurczę zawsze się poświęca...a ja co mam zrobić...tylko jestem....i do tego jak to baba , bywam zmierzła,zła i w ogóle

Gość behemo
chcialabym miec Twoj 'problem'

Kobity ale to jest problem:)pomyślcie ile by mi mógł wypomnieć gdyby chciał odejść:):):)niby śmieszne ale prawdziwe.....

może upiecz jego ulubione ciasto w kształcie serca? :D wiem, pretensjonalne, banalne, ale facetów też roczula (wiem to po sobie) :D liczą się wlasnie takie małe słodkie gesty;)

już myślałam żeby załatwić sobie w pracy wolne...i w tym czasie przygotować jakiś obiadek od serca...wanne...cieplutką , świece, jego ulubiony "łiskacz".....ale dziecka musiałabym się gdzieś pozbyć....:(bo przy małej to nam nie wypali:)

Gość olcia1301
moze poprostu takie male prezeciki,np.czerwone serduszko w portfelu,maly liscik milosny do pracy

Gość Typ Zaorany
Najlepiej węglówkę mu kup;)Zaskocz go troche inwencji:)Cieszę się,że widzisz,że on sie stara i to doceniasz;)

Gość w dółłłł
na dół