Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia without Romeo

Czy antydepresanty naprawdę działąją? Mają skutki uboczne??

Polecane posty

Gość wypisze ci psychiatra
są średnio drogie, działają, mają skutki uboczne

Gość mercy street
np tycie

Na nery czy wątrobę te nowej generacji nie dziłają za mocno. Niektóre w ogóle nie mają odczuwalnych skutków ubocznych, ale każdy czołwiek jest inny...

Gość sraczka dziwaczka
mają, uzależniają, po odstawieniu bedziesz czuła sie jak bez ręki i mózgu. Do tego przytyjesz ale bedzie ci to zwisać bo i tak życie bedzie piękne dopóki bedziesz łykać, no chyba ze sie przyzwyczaisz więc sięgniesz po podwójną dawkę, potem po większą. Później możesz zmienić lek, który uraczy cie coraz to nowymi skutkami ubocznymi, ale czego sie nie robi dla nowych doznań i tyyylle przyjemności. Co z tego że dalej będziesz nikim tabletki tak ci zrobią wodę z mózgu że będziesz szczęsliwa, po co ci praca, rodzina dom. Tablety do szczescia wystarcza

sraczka dziwaczka - ty chyba mylisz je z narkotykami? Brałaś jakiś kiedykolwiek? Ja biorę obecnie Venlectine, i na razie schudłam 6 kg - a nie przytyłam. Nie wypisuj głupot

Gość sraczka dziwaczka
brałam niejeden ostatnio afobam w potrójnej dawce

Dziewczyny ja brałam Asentrę, ale źle się po niej czułam...Mogłam zmienić lek, ale postanowiłam nie brać nic.Myślę, że każdy ma inny organizm i różnie reaguje na lek.

Gość do tej co brala afoban
ile wzielas afobanu na raz przed sytuacja stresowa?

sraczka dziwaczka - a kto ci to przypisał w tej potrójnej dawce??? Co do tego który najlepszy to jakby spytac który antybiotyk najlepszy. Zależy na co. Dziecinne pytanie, trochę....

Podobno te z grupy SSRISelektywne inhibitory zwrotnego wychwytu serotoniny) ale jak już pisałam każdy ma inny organizm. Autorko, myślisz że masz depresję?? Napisz coś więcej...

Gość sraczka dziwaczka
ile wzielas afobanu na raz przed sytuacja stresowa mnie lekarka kazala brac dwa razy dziennie po jednej tabletce afobam do tego 1 seronil, afobam nie przed sytuacja stresowa tylko codziennie, brałam tez kiedys asentre ale szybko sie do niej przyzwyczaiłam i nie działala, potem rexetin na pocz wydawal sie silniejszy. Teraz nie biore ale moja lekarka mysli ze tak, wykupiłam mam 3 opakow afobamu i zaczne chyba brac bo juz nie daje rady mam ciągle napady jakies lęki, kompulsy coraz czesciej juz nie mogeee

Gość no ok90864
ale ile mg dziennie bierzesz? czy go trzeba brac systematycznie czy np przed jakas stresujaca sytuacja np rozmowa z szeffem itp?

Gość Beeqq
A czemu antyperspiranty mają nie działać. Nie pocisz się i tyle.

Gość asica 244
przed stresujaca sytuacja mozna brac signopam, ale nie wolno laczyc z alkoholem ani brac go za czesto

Gość sraczka mylisz leki
afobam nie jest antydepresantem!!!!!! I uzaleznia, zmien lekarza...