Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcior

Jak odwdzieczyc sie za zareczyny?

Polecane posty

Gość Ewcior

Ostatnio moj mezczyzna oswiadczyl mi sie i bylo to dla mnie wielkie wydarzenie. Chcialabym mu sie jakos odwdzieczyc zrobic dla niego cos wyjatkowego, robienie kolacji czy seks sa dosc banalne wiec prosze o jakies wyszukane pomysly ;)

Gość geometria9
pierwsze słysze o odwdzięczaniu się za zaręczyny:D to on niech tobie będzie wdzięczny, że zgodziłaś się zostać jego żoną:) nie cuduj

Gość Ewcior
Lodziki se darujcie, bo to ma gdzie chce i kiedy chce. NIe wiem czy mnie dobrze zrozumieliscie, chcialabym pokazac ze sie ciesze ze podjal taki powazny krok. Zrobic rowniez cos dla niego :)

Gość fddfg
Okropne... to jest takie stawianie sprawy. I nie chodzi tylko o autorkę, bo jej tekst jest obraźliwy dla wzystkich kobiet! Zakładam że to wynika z nieudolności w wyrażaniu swoich myśli ale to nie znaczy że nie może być reakcji na takie bredzenie o "odwdzięczaniu się za zaręczyny"!

Gość j.w.
Ewcior, już same zaręczyny wraz z wyjątkową atnosferą, powinny być przyjemnością dla faceta. No, chyba że faktycznie zrobił ci łaskę i oświadczył się z litości, w zamian za coś.

Dla mnie to jest jakieś mega chore - a czy oświadczyny to nie powinno być coś fajnego dla Was obojga??? Ty to traktujesz jako prezent??? Bez sensu... :O

nie wychodź za niego:D oj, sorki... taki głupi żarcik:) ale to pierwsza myśl, jaka przyszła mi do głowy, a nie mogłam się powstrzymać:D a może... zrób mu dzień (wieczór) przyjemności? Tego dnia róbcie wszystko to, co on lubi - wycieczka w ulubione miejsce, ulubione zajęcie. Może wspólna kąpiel? Masaż ciała? Zależy co lubi. Seks też jest dobrym pomysłem:D Ale żebyś to Ty się Nim "zajęła", a on odpoczywał:) Mój bardzo lubi takie przyjemności:) Ps. A tak generalnie nie ma potrzeby byś się musiała odwdzięczać... Zaręczyn się nie rewanżuje przecież:) Bądź dobrą żoną:)

Gość Ewcior
Nigdy nie umialam zbytnio sie wypowiadac :P ale widze ze dziewczyny sie za bardzo poruszyly, uwazacie ze facetowi powinna wystarczyc tylko pozytywna odpowiedz? i kobieta chcaca zrobic cos wiecej sie poniza, no ludzie come on.

i kobieta chcaca zrobic cos wiecej sie poniza, no ludzie come on. nie, nie poniza sie, ale zastanow sie spokojnie nad tym: facet - kochanie czy wyjdziesz za mnie kobieta - o tak! dziekuje! dziekuje! wreszcie spelnily sie moje marzenia! jak ci mam to wynagrodzic??? no jak??!!!

jasne, lód z połykiem załatwi wszystko :o Czego sie spodziewać po kafe :O Jeśli juz naprawdę chcesz mi sie "odwdzięczyć" to może zrób jakąś fajna kolacje, powiedz mu jak ważne dla Ciebie są te oświadczyny...

powiedz mu jak ważne dla Ciebie są te oświadczyny... nie oswiadczyny, tylko jesli juz to wspolna przyszlosc, za kazdy orgazm tez bedzie dziekowac??

szczery- czepiasz się słów. Przecież dziewczyna wie o co chodzi, a Ty wyciągasz to z kontekstu i rozbijasz na części, żeby dogryźć. Jak będzie chciała dziękować za orgazm, to niech dziękuje, ja to nie wnikam.