Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka1985

Sutki-dość nietypowy problem POMOCY! - do dziewczyn!

Polecane posty

Gość calineczka1985
up

Gość calineczka1985
up up :-)

Gość calineczka1985
up

Gość Karolinciaa
Dosc ciekawy temat czekam na wiecej wpisow. Mam dosc podobny problem

Gość tez to mam i niewiem
co to jest i to juz dluzszy czas takze nie jestescie same..

Gość calineczka1985
podnosze Moze ktos w koncu sie wpisze chyba nie jestem sama z tym problemem :-(

Idż do gilekologa i powiedz mu o tym. Niech zleci Ci badania hormonalne na prolaktynę. Da Ci leki na ok 3 miesiące powinno przejść. Podwyższony poziom prolaktyny jest wynikiem stresu i przemęczenia.

Gość calineczka1985
Wrocław, ale to nie jest wydzielina samoistnie lecąca, tylko sutka trzeba podusic tak jak wągry to siedzi pod skóra...

Zgadza się to jest stan chrobowy który można skutecznie wyleczyć Porozmawiajcie o tym z ginekologiem. Jeśli nie jesteście kobietami w ciąży to to powinno być dla was sygnałem że coś poważnie jest nie tak Podwyższony poziom prolaktyny prowadzi do niepłodności

Gość calineczka1985
a czy jesli biore tabletki antykoncepcyjne to moze to miec jakis związek z tym ??

Gość hejaa
Ja mam troche inny problem i maam nadzieje, ze dostane na niego odpowiedź, mianowicie : Moje sutki nie stoją ciągle, mam 14 lat i trochę się tego krempuję... Nie muszę ich dotykać czy wystawiać na zimno żeby stały, bo same też stają, ale czasem mam tak, że po prostu są płaskie :( Co mam zrobić?

tez mam ten problem , przez to nigdy nie kocham sie z chlopakiem bez koszulki i nie pozwalam dotknac swoich piersi. tak mi wstyd ze nie poszlam z tym do lekarza. z tym ze ja mam troche wiekszy problemniedosc ze zaczelam to wyciskac na alej powierzchni sutkow to od tego zrobily sie jakby wieksze"pryszcze" i to juz nie jest wodniste a normalnie jak syfek.najgorsze jest to ze na lewym sutku zrobily mi sie 2 grudki pod skora ktore mozna wyczuc palcami, kiedys scislam z calej sily i wyszedl wielki bialy pryszcz(w postaci bialej twardszej kulki) z 2 nie udalo mi sie nic zrobic bo jest zbyt gleboko. przez wyciskanie musze robic teraz to regularnie poniewaz te pryszcze "rosna" i brzydko to wyglada. tak mi z tym zle ze dopuscilam do tego stopnia ze lewy sutek mam caly rozdrapany az do krwi... tak bardzo chcialabym miec normalne sutki bez tego czegos .lekarz niestety odpada dziewczyny bo nie umie sie przemoc..jest moze jakas masc czy krem na to??? prosze pomozcie...