Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondina

samotni wlazic tutaj !!

Polecane posty

Gość blondina
kurcze nawet nie wiedzialam ze jest tyle samotnych osob .. a co robicie gdy macie zalamke przez samotnosc sie nasila? bo ja mam tak niekiedy ze jestem wesola wszystko mi sie chce a niekiedy ze moje zycie jest do bani itd :(

ja tez od niedawna samotny i nie powiem, zeby to bylo przyjemne. jesli jakas samotna kobietka ma ochoite popisac to zapraszam na maila :*

Dopóki się kogoś nie znajdzie, będzie to tylko oszukiwanie siebie samego ... choć można się czymś zająć i udawać, a raczej nie pozwalać, aby to uczucie panowało nad nami. Rób to , co lubisz ... na pewno masz jakieś pasje ... to trochę pomaga, ale tylko trochę.

czujemy sie samotni bo zamiast w piątkowy wieczór imprezować siedzimy na kafe czujemy sie samotni bo zamiast rozmawiać piszemy smsy czujemy sie samotni bo wpojono nam ze człowiek musi sie z kimś związać inaczej coś z nim nei tak czujemy sie samotni bo ciężko w tych czasach znależć wartość której możnaby bezgranicznie zaufać czujemy się samotni bo jesteśmy za modrzy by związać się z hydraulikiem i za głupi by sie do kogoś uśmiechnąć na ulicy jesteśmy dowodem na to ze świat zmierza ku upadkowi...niestety

Gość blondina
vendetta007 : ale pocieszenie ;/ :( .. poostelnik : wiem wiem ja przez jakis czas oklamywalam siebie ze dobrze mi ze jestem wolna ze moge poznawac chlopakwo i takie tam ale tak naprawde brakuje mi tego :( no i przyjazni

Gość madziulek_81
mam znajomych, przyjaciół ale i tak czegos brak... nie spiesze sie do domu bo nikt tam na mnie nie czeka,nawet nie ma sie z kim poklocic ;)

madziulek_81-A ty na pewno lubisz się kłócić i wkurwiać facetów i doprowadzać ich do desperacji,więc szukasz na pewno ofiary twojego reżimu,mam rację?

Gość madziulek_81
jasne, uwielbiam ;) ktos tu nie zna sie na zartach ;)

Gość madziulek_81
chyba nie masz mnie na myśli :P aż taką straszna i pozbawiona oczucia humoru jędzą chyba nie jestem ;)

Gość Weźmy sie w garść
Oto kolejna samotna do kompletu:D Facet mnie rzucił 5 m-cy temu ,życie mi sie wywróciło do góry nogami bo 19 września miałam wziąć ślub ale co tam....swoje już przeżyłam, depreche pewnie jeszcze mam ale czas myślec o przyszłości, jeździć na imprezki , bawić się do rana etc. Ale tej frugiej połówki zawsze bedzie brak...zwłaszcza jeśli przeżyło się z nią kilka pięknych lat...boję sie tylko ,ze nie ma już porządnych facetów na świecie :/

Gość madziulek_81
wlaśnie, czy są jeszcze fajni faceci na tym świecie? a jak są to maja żony.....

Ech ... dziewczyny, nawet Ci porządni mogą się okazać po czasie mniej porządni albo w ogóle nieporządni ;-)

Gość Weźmy się w garść
Taa, najfajniejsi już zajęci...a do mnie ostatnio taki fajny podbijał i zapowiadało sie na coś więcej ale nagle przestał sie odzywać:( i zrozum tu facetów...jak nawet nie powiedzial o co chodzi...ehh

Gość Weźmy się w garść
Ech ... dziewczyny, nawet Ci porządni mogą się okazać po czasie mniej porządni albo w ogóle nieporządni z moim ex tak było....po tym jak mnie zostawił dowiadywałam sie od naszych wspólnych znajomych rezczy jakie wyprawia. Masakra...nie znałam go takiego, od tej strony...a był taki porządny przez te lata...człowiek ktorego pokochałam poprostu juz nie istnieje...

Gość madziulek_81
doskonale rozumiem... moj ex...brak słów...po tym czego się dzisiaj o nim dowiedzialam.... nie moge uwierzyc i zastanawiam sie w ogóle jak mogłam z nim być..

Gość Weźmy się w garść
Otórz to ! Ja to mam pecha...albo facet z rozdwojeniem jaźni albo jakiś niedojżały 22-letni dzieciak...eh

Gość Weźmy się w garść
madziuelek_81----a nie masz wrażenia jakby człowiek w ktorym sie zakochałaś umarł?? Bo ja się czuje jaby on umarł a zamiast niego był jakiś idiota który ma w głowie tylko bzykanie nastolatek:(tak...teraz sie prowadzi z 18-olatkami:(co sie dzieje z Wami?? FACECI!!!!!!!!!!!

Gość madziulek_81
Weźmy sie w garść - dokładnie tak.... umarł... ktoś kogo kochałam i szanowałam.... a tu okazuje się,że robi tKIE RZECZY,że aż się w głowie nie mieści, to nie ten facet, którego pokochałam, tamego już nie ma.... mimo, ze mineło juz sporo czasu odkąd nie jestesmy razem, to aż zapiera mi czasem dech....

Bo facet to niezłe ziółko jest i potrzeba takiej samej kobiety, która będzie w stanie go rozgryźć, a przy tym nie straci cierpliwości :-) Faceci są jak wiatr, szybko się zjawiają i jeszcze szybciej ulatniają ;-)

Gość Weźmy się w garść
a to chuuuuuuuuuuuuje! Straciłam już wszelką cierpliwość...najpierw tamtem, teraz ten:( a 19 września coraz bliżej i chyba usiąde w ten dzień z pudełkiem husteczek i popłaczę sobie w kąciku:( Potem zacznę życ normalnie...musi minąć 19-sty...eh to miła być godzina mojego nieopisanego szcęścia:(

Gość madziulek_81
tak to wlasnie z wami facetami jest!!!! a nieopisane szczescie jeszcze nadejdzie w najmniej oczekiwanym momencie....

Gość glupolek01
ja tez samotna. i to bardzo. od 3 mcy bez faceta. mam dosc spotkan z kolezankami lub w trojkatach lub innych nieparzystych firgurach. jest mi zle i chce zeby mnie kots przytulil ;-((((

Gość Weźmy się w garść
zwiał...stwierdził,e chyba mnie nie kocha...szkoda gadac...ten drugi sie odezwał:P zaraz go ochrzanie...nie ze mna te numery...można prezz faceta bzika dostać. Zwlaszcza jesli kosz trafia sie 2 razy z rzedu...dziwie sie ze po tym pierwszym zdarezniu ze slubem jakoś żyje...stałam sie zimna i oschła ale wole juz nie miec dobrych uczuć niz cierpieć...z reszta. Po co mi wogóle uczucia ??

Tak bardzo nas nienawidzicie, ale wciąż za nami tęsknicie ... powinna być trzecia płeć - rezerwowa ;-) Weźmy się w garść - lepiej, gdy to się stało przed ślubem niż po ... tak, to masz jeszcze szansę stanąć przed ołtarzem z facetem, który będzie z Tobą do końca (czego Ci życzę).

Gość madziulek_81
ale dupek!!!! szkoda na niego łez!!!!

Gość Weźmy sie w garść
szkoda łez..i nerwów na każdego faceta...