Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondina

samotni wlazic tutaj !!

Polecane posty

Dziewczyny, ale nigdy nie jest tak, że to jedna połówka jest wszystkiemu winna ... zawsze wina leży pomiędzy...

Gość madziulek_81
dokładnie tak, zawsze są dwie strony medalu...i czasem lepiej zakończyc cos co tak naprawdę nie ma sensu niż męczyc się i potem żałowac

Gość Weźmy się w garść
Zgadzam się niestety ale tak jest...chociaz biorc pod uwage moj przypadek to jestem bez winy. Jestem zwykle bardzo krytyczna w stosunku do siebie ale swojej winy wtym nie widze tym razem .

Weźmy się w garść - w Twoim przypadku, a dokładnie w przypadku Twojego "uciekiniera", mógl wystąpić syndrom "uciekającej panny młodej"... albo po prostu strach przed ślubem. Faceci, to twardziele, ale tylko na zewnątrz :-)

Gość Weźmy się w garść
taaaaa...najpierw łazil za mna ,świata poza mna nie widział a potem stwierdził ,że mnie nie kocha...to nie jest normalne

Gość Weźmy się w garść
Własnie nie wiem o co tu chodzi bo to on chciał sie hajtać ja o tym nie mówiłam prawie wogóle...aż mi się oświadczyl:( to była jego decyzja..kilka razy na ten temat rozmawialiśmy ale zawsze i TYLKO zjego inicjatywy...to wszytsko jest dziwne:/

Gość AfterAfterAfterAfter
21 lat samotna od zawsze i nie liczaca na zmiane - nawet mi sie nie chce:) Ale ja sie nie oszukuje, ze jestem idealna i faceci nie chca mnie ze strachy bo jestem taka boska. Mam swoje wady i zalety, jak kazdy. Ale wiem co sprawia, ze nie mam i nie bede miec faceta. Nie jestem mila, slodka i wrazliwa - nie szczebiocze, nie jestem zmyslowa, nie wdziecze sie. Jestem normalna, mam racjonalny umysl, zachowuje sie jak kumpel z kotrym mozna pogadac o wszystkim. Po prostu taka jestem, nie zmienie swojego charakteru. Nie uwazam, ze kobiety typowo "kobiece" sa zle i niedobre, a ja jestem wspaniale. One sa takie, a ja jestem po prostu inna.

Gość Weźmy się w garść
Też mam 21 lat i qrwa slub przed soba ktory sie jednak nie odbędzie...i która z nas ma bardziej przesrane ??:D

Gość AfterAfterAfterAfter
A to ma byc licytacja, kto ma bardziej przesrane?

Gość Weźmy się w garść
Ależ skąd :) Bez urazy...

A ile lat byliście razem ? Zdarzalo mu się krytykować Twoją osobę ? Weźmy się w garść - naprawdę powinnaś się cieszyć, że nie doszlo do ślubu, bo później byś tego żałowała. Jesteś młoda i masz jeszcze czas, choć wiem, że taka sytuacja może wyprowadzic z równowagi :-)

Gość Weźmy się w garść
..i mnie wyprowadziła, ale i tak uważam ,że jestem dzielna :) jakoś pcham życie do przodu , mam przyjaciól, rodzinę, oni mi pomagaja :) Bylam z nim 3 lata...dłuuuuuugie 3 lata, moja pierwsza prawdziwa miłość (jak wtedy sądziłam) teraz uważam to za pomyłkę...co tu dużo mówić. Chciał pobzykać ...młodsze. Teraz jest z 18olatką o ile mi dobrze wiadomo.I nasz związek był...udany...było naprawde fajne, czasem się kłóciliśmy ale tylko sporadycznie, nie przechodziliśmy żadnych kryzysów, wszyscy mówili jaką to idealną para jesteśmy , ale juz nie chce tego pamietać...

"Chciał pobzykać ...młodsze. Teraz jest z 18olatką o ile mi dobrze wiadomo." - bez przesady, prawie nie ma między Wami różnicy :-)

Gość Weźmy sie w garść
Hehe jasne....jest tylko taka ze ona jest młoda i głupia i daje mu sie teraz wykorzystywać...aż mi jej żal :/ a doopy daje bo on chce...to jest chore...nie chce mi sie o tym gadac bo znowu nie bede mogła spać

Gość Weźmy się w garść
wczoraj zerwałam kontakt z tym nowym...a raczej on zerwał bo stwierdził ,że za bardzo narzekam na wszytsko. Ale czemu nie zrozumial ,że mam gorszy dzień?? Wczoraj fatalnie się czułam dostalam jakiegoś zatrucia :/ mdliło mnie jak cholera...a on tego nie chciał zrozumieć to sie przyczepił ,że ciągle narzekam...ehhhhhh

Trafiają Ci się niecierpliwi panowie :-) Tak sobie myślę, że faceci w tym wieku nie są wystarczająco dojrzali do związków i na pewno nie myślą poważnie o zakładaniu rodziny ... a raczej im się tylko wydaje, że poważnie o tym myślą :-)

Gość Weźmy się w garsć
Ojjj poostelniku zgadzam sie...faceci chcą się bawić, zaliczac panienki szaleć itp ...a ja sie taka poważna im trafiam :P

Gość Weźmy się w garsć
Samotnych looodzi jest multum :) Johnny jeżeli Ci z tym dobrez to gratuluje:) nie wszyscy tak potrafią...

Gość Jastrzaa 590
Mam 21lat 187cm wagi,jestem brunetem,mialem kilka dziewczyn ale mam problem wszystkie odchodza niewiem jak to powiedziec niepomyslcie sobie omnie zle ale musze to dodac mam penisa 19cm i jest b.gruby jest to wada mój tata tez tak ma i tak mówi ,wszystkie me zwiazki rozpadaja sie z tego powodu,po kobiety bardzo boli.jest mi wstyd powiedziec na 1spotkaniu dziewczynie ze mam taki problem bo co se pomysli noi tak predzej czy pózniej zostaje Sam. Pewnie iwy mnie tez niezrozumiecie powiecie jakis zboczeniec. Niewiem co robic czy mam byc sam cale zycie przez to moje nieszczescie:(?

Gość asdsdsa
NIESZCZESCIE ????????????? Z takim penisem ?? Ja zawsze chciałam żeby moj facet miał takiego :D te dziewczyny z ktorymi byłes to idiotki :) nie dołuj sie...nie ma czym :)

Gość Jastrzaa 590
asdsds tak mówisz zebys chciala ale niewiesz co mówisz mój penis jest wada a nie przyjemnoscia dla kobiety,nawet niechodze po plazy czy na basen bo sie wstydze nawet jak niejest w zwodzie to jest duzy i gruby i zwraca uwage od razu.mam kompleksy z tego powodu

Gość asdsdsa
Ehh jezeli tojest problem dla Ciebie to przykro mi ,ze sie z tym źle czujesz . Z drugiej strony staraj się o tym nie myślec :) na pewno wszyscy nie patrza tylko na Twój rozporek :) A kobiety z którymi byłeś...skoro zostawiały Cię przez Twojego penisa to nie były to odpowiednie kobiety . Ta która Cię naprawdę pokocha , bedzie kochała Ciebie jako człowieka ! Twoja psychikę zwłaszcza...wiec czekaj na taką :) a na pewno sie zjawi w Twoim życiu :)) A co do penisa :P to moze to głupio zabrzmi ,ale chciałabym go zobaczyc :D:D:D I NIE JESTEM NAPALONĄ NASTOLATKĄ !!!!!! Ciekawa jestem...bo do tej pory moi partnerzy mieli przeciętną wielkosc...a taki gigant to byłoby coś :D

Gość Jastrzaa 590
Dzieki jak widzisz jest to dlamnie problem,i nieraz bylem wysmiewany i rózne takie tam. Jak ktos sie wyroznia od tlumu zawsze jest atakowany juz wszkole sie zemnie smiali,koledzy w szatni tak trzabylo sie przebrac na wf. I 100roznych nieprzyjemnych sytuacji,jestem sam przesto moje kalectwo.najchetniej bym go uciol

Gość asdsdsa
PRZESTAŃ!!!!!! Nie wygaduj takich głupot...nic sobie nie ucinaj :) w liceum nie dziwie sie ,ze się smiali bo to okres tzw głupiego wieku dla młodzieży . Nie ma co się przejmowac głupimi komentarzami kolegów zliceum . Zapomnij o tym...osobiscie myślę ,ze to Twoje , jak to nazywasz, "kalectwo" stanie się Twoim atutem :) pod warunkiem ,ze spotkasz kobietę dla ktorej sex nie bedzie na 1 miejscu . Uwierz mi ,istnieją takie :) trzeba tylko dobrze poszukać :D I mam pytanie...na ktorym spotkaniu zwykle idziesz z dziewczyną do łóżka ??? Może poprostu za wcześnie uprawiasz seks z dziewczyna ktora Cię nie zdąrzyła poznać mentalnie . To by wyjaśnialo Twoja sytuacje . Dziewczyna ktora nie poznała Twojej psychiki NAJPIERW zapewne sie zraziła jak zobaczyła Twojego penisa . Kobieta ktora zna Ciebie i Twoje wnętrze nie będzie zwracać na to uwagi...i dla niej mozesz mieć nawet pół metrowego penisa a i tak bedzie z Toba :)

Gość asdsdsa
Miło :) A ja z Lublina :D Ale samotna się juz nie czuje :) mimo ,ze nadal jestem ...powoli dochodze do siebie :)