Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gosciowa

po okolo 60h wzielam escapelle. po 11dniach wystapilo krawienie. nie potrafie okreslic czy okres czy tylko male krwawienie. dzisiaj mija 3 miesiac odkad wspolzylam. zrobilam dwa testy ciazowe,ktore wyszly negatywnie. czy to mozliwe,bym byla w ciazy? nie wiem czy mam objawy, generalnie, zyje w OGROMNYM STRESIE i raz mysle,ze jestem w ciazy,a raz,ze sobie wkrecam te obajwy. zrobic kolejny test czy jak? boje sie...

Gość zuza3232
Możesz zrobić kolejny test,żeby się uspokoić.W ciąży pewnie nie jesteś.Escapelle to bardzo duża dawka hormonów,być może one zakłóciły Twoja gospodarkę hormonalną,stad brak okresu i stres. Jak test wyjdzie negatywnie i dalej nie będziesz mieć @ idź do gina,zbada Cie i przepisze tabletki na uregulowanie cyklu.Powodzenia!

Gość gosciowa
chcialam jeszcze dodac, ze przed wzieciem talbetki mialam b nieregularny okres. bywalo,ze co 2-3miesiace mialam. generalnie, boje sie i mam taki stres...nie wiem czy trzeci test robic. a do lekarza...eh,jak pojde,to juz sie dowiem na pewno. a tego boje sie jeszcze bardziej ;[

Gość idz sobie kobieto
strzel w ten glupi leb bo bez sensu piszesz ze az sie niedobrze robi

baby! jakie wy czasem głupie jesteście! w tej sytuacji - idź do ginekologa. w sytuacji gdy okres masz co 2-3 miesiące również idź do ginekologa! średniowiecze...

Gość zuza3232
Ta czarna sama sobie strzel w łeb mądralo.Ginekolog jest lekarzem,więc On powinien decydować co robić w podobnej sytuacji i rozwiać wszelkie wątpliwości ,nie sądzisz? Jeśli dziewczyna nie ma okresu przez kilka miesięcy nie jest to sprawa normalna,nie sądzisz? Ty może poszłabyś do weterynarza z podobnym problemem,albo czekała nie wiadomo na co....

Gość kaskadka
zuza ale o co ci chodzi??czytac nie umiesz czy udajesz idioyke??czarna napisala zeby do gina poszla.

Gość gosciowa
i albo mi sie zdaje, albo caly czas chce mi sie do toalety. ;[