Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTOOOOŚŚśśśśś

Ciaza???

Polecane posty

Gość KTOOOOŚŚśśśśś

Mam taki problem... kochalam sie z chlopakiem jeden dzien po okresie bez zabezieczenia ale jakies 15 sec... teraz okres spoznia mi sie jakies 2 tyg robilam 2 testy oba negatywne...czy jest mozliwosc ze to ciaza bo umieram ze strachu... :|

Nie rozumiem co znaczy 15sec..miał wytrysk czy nie, to jest ważne..wątpie żebyś była w ciąży..możesz zrobić jeszcze badanie krwi wtedy bedziesz miała pewność..nie pamiętam tylko jak się nazywało

Gość KtOOOśśśśś
Nie nie mial wytrysku chodzi o to ze nasz stosunek trwal krotko... a bardzo sie boje ze to jest ciaza bo okresu nie widac chociaz mam bole brzucha :((( schizuje doslownie... :|

skoro nie miał wytrysku to jak mżesz być w ciązy? chyba wiatropylna nie jesteś?:/ jak dla mnie to troszkę panikujesz niepotrzebnie

Gość fghfghfhg
mała szansa że zostałaś zapłodniona płynej ejakulacyjnym. musialabys miec bardzo przyspieszonaowulacje. przestac panokowac, rozluznij sie podczas gorocej kapieli i powinno byc ok :P ta goraca kapiel ma oczywiscie przyspieszyc okres :)

Gość fgjgyjgyjyhjghk
oczywsice wiem ze ciezko nie panikowac :) (chyba wiele z nas przechodzilo przez taki czas paniki ze a noz to wpadka;p) ale postarja sie zwlaszcza ze z tego co piszesz to musialby sie stac cud jakis zeby to ciaza byla:) baedzie dobrze, trzymam kciuki

Gość KtooooŚŚśśś
Mysle nad tym czy nie wybrac sie do ginekologa?? :/ tak dla pewnosci....

Gość Ktooośśś
Dzieki za slowa otuchy ;) bardzo mi sie przydadza ;)