Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka_h

Czy ktoras oziebla rozkrecila sie z wiekiem? Mam 23

Polecane posty

Gość Olka_h

Mam 23 lata i dwoch partnerow za soba, sex mnie nie kreci, owszem jak facet mnie tam zacznie dotykac to nabieram ochoty i jest przyjemnie, nie mam tez problemu z orgazmem. Ale sama z siebie nie odczuwam w ogole popedu, poprostu zero, nic. Dopoki nie ma kontaktu fizycznego na dole to nie mam ochoty na sex. Czy to mi sie kiedys zmieni? Czy bede miala ochote rzucic sie na swojego faceta, bede pragnela zeby mi wlozyl jak tylko zacznie mnie calowac? Doluje mnie to ze nic nie czuje

rozkreci sie rozkreci znajdz takiego ktory zawsze bedzie chcial i zawsze cie namowi.

Gość ikjk
głupia...ciesz sie ze masz orgazmy :/...ja mam ochote na seks alebrak orgazmow

Gość Olka_h
Orgazmy lechataczkowe nie pochwowe

Gość Ja233
Miałam podobnie jak ty nic mnie nie pociągało w facetach seks seksem stosunki takie sobie w końcu znalazłam takiego intymna atmosfera ,kolacja przy świecach,wspólna kąpiel, delikatnie przytulania ,pieszczoty piersi ,pusi,ciała i czułam że to jest to na co czekałam i może być seks przyjemny i z niecierpliwością wyczekiwałam następnego

Gość _Misiek_
Nie jesteś oziębła. Jesteś nierozbudzona. Pewnie twoi faceci dotychczasowi to 3 minutowe króliczki. Potrzebny ci facet z którym w czasie jednego zbliżenia będziesz mieć orgazm wielokrotny, a na samą myśl o zbliżeniu już tam będzie mokro.