Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_jestem

ważne pytanie, objawy-ciąża?

Polecane posty

Gość załamana_jestem

witam! mam pytanie. otóż sprawa jest nastepujaca. ostatnio okres mialam 14. lipca, nastepnie 8. sierpnia. przypuszczalam, ze teraz dostane, dzis 8.dzien miesiaca, a u mnie zero krwawienia. objawy? woda zatrzymala sie w organizmie, bo mam wielki brzuch obecnie, mam apetyt. do tego jestem na diecie. a waga wzrosla o kilogram. w dodatku pojawily sie pryszcze na calej twarzy. jak zawsze przed okresem. piersi mnie bola od trzech dni. nie wiem juz jakie to objawy-ciazy czy pms? dziewczyny, ratujcie, bo powoli wariuje. mam okropne schizy. biegam co chwila do wc sprawdzic czy mam okres. a to tylko sluz, taki jak podczas dni plodnych. robic test czy czekac? podczas ostatniego miesiaca mialam moze 3 stosunki.

Gość o ile były to stosunki
ryzykowne to raczej mozesz juz zrobic test. Objawy wczesnej ciazy sa podobne jak PMS wiec nikt ci nie powie co to. Za to stres skutecznie okres potrafi przesunąc

Gość stosunki byly z zabezpieczenie
m, nie doszlo do wytrysku w pochwie. ale chwilowo byl we mnie bez kondona. boje sie robic test, bo co, jesli jestem w ciazy?;/ naprawde tego nie chce. cholera, nie wiem, co robic. czekac czy robic test?

Gość dziewczyny prosze pomozcie
bo zwariuje. nie wiem czy robic test. nic nie wiem. codziennie ide spac z nadzieja, ze rano bedzie. i nic. brzuch mnie pobolewa. wczoraj bolay mnie jajniki chyba. dokladnie prawy jajnik.

Weź się w garść i zrób test ciążowy. Lepiej żebyś wiedziała jak faktycznie sytuacja wygląda.

Gość wex się nie nakręcaj
i zrób test. Jak faktycznie jesteś to czy zrobisz test czy nie to i tak nic nie zmieni a się uspokoisz. Na ciąże szanse sa prawie zerowe, jeśli byl w tobie tylko chwile. A na przyszłośc uważaj i sie opanuj. Takie schizy normalne nie sa

Gość ltwo mowic
ale prawda jest taka, ze gdy okres spoznia sie jeden dxien nawet to juz jest stres. a co dopiero, gdy czekam na niego od tygodnia?

Gość no to zrób do cholery
test, na co czekasz? Az ktos ci powie że jednak nie jesteś, juz ci napisali, szanse sa minimalne a przy takiej schizie jaka masz nic dziwnego ze ci się spóznia.

Gość mysle ze jesli
jutro nie dostane, to po lekcjach lece do apteki po test. zrobie w czwartek rano. i bede wiedziala co dalej. mimo wszystko licze na okres. dzis wezme goraca kapiel.