Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honor to wierność

Dlaczego faceci mają więcej honoru, godności, dumy, mądrości i są mniej tandetni

Polecane posty

Gość Honor to wierność

O to dlaczego faceci mają więcej honoru, godności, dumy, mądrośći i są mniej tandetni: faceci rzadziej wybaczają zdradę niż kobiety, nie potrafią być z osobą, która ich zdradziła, nie potrafią być z osobą, która ich nie szanuje i bije, nie płaszczą się tak kobiety, nie lecą na kryminalistki, narkomanki, degeneratki, nie lecą na tandetne laski tak jak kobiety na tandetnych facetów, rzadziej słuchają Dody i Feela, faceci nie dają tyłka za pieniądze, faceci nie dają się poniżać kobiecie, faceci rzadziej są utrzymankami, faceci nie lecą tak za modą i nie imponuje im tandeta, faceci nie latają tak za brzydkimi kobietami jak kobiety za brzydkimi facetami - mają większe wymagania

Gość samsuelka
Powyzsze przyklady pisal jakis facet, ktory nie rozumie pojec o jakich sie rozpisal. radze zagladac czasem do odpowiednich slownikow i czytac ze zrozumieniem co oznaczaja terminy: godnosc, honor, duma, madrosc, tandeta. :P

-mam honor, dumę, mądrosc, jestem wykształcona - nie wybaczyłam zdrady, tylko odeszłam (lecz kobiety czesto wybaczają bo sa bardziej wyrozumiale i ich milosc zapomina błędy, takie juz jest to kobiece serce..) -nie potrafiłabym by z facetem który odwazylby sie raz podniesc na mnie reke -nie płaszcze sie, nie narzucam, to mezczyzna pownien raczej zabiegac o kobiete, ale kobieta tez powinna byc czuła -nie lecę na kryminalistów, degeneratów, tym bardziej narkomanów (masakra) - nie znoszę tandeciarzy -broń boże nie słucham dody i feela, lecz soulu i jazzu - nie daję tyłka za pieniadze ( b.t.w czyzbys nie wiedzial ze meskie prostytutki istanieja juz od dawna, takze w polsce??) - nie lecę za modą, gdy widze że cos staje sie modne, nie zakladam tego, wole swoj wlasny styl - co do latania za brzydkimi facetami- jest to pojecie wzgledne, aczkolwiek kobiety bardziej zwracaja uwage na osobowosc i "to cos", a nie na wyglad tak jak wy mezczyzni p.s. JESTEM kobietą. zadowolony?

aha, idąc twoim tropem, jesli juz az tak bardzo zaglebiamy sie w temat, postaram sie zaprezentowac tobie rowniez wykaz pewnych uogólnień (to mało powiedziane..): - dlaczego facet nie ma za grosz honoru i godnosci aby szczerze przyznac sie do zdrady? tylko kłamie w zywe oczy i wypiera się? (plus klamia jego kumple, ktorzy nigdy swego zioma nie wydadzą i pary z ust nie pisną) -znam duzo facetów którzy wybaczyli zdradę -potrafią byc z kobieta która ich zdradziła -wiele facetów jest z laskami, które ich nie szanują, ciągna z nich pieniadze pomiatają nimi (klasyczny przyklad pantoflarza) -dają tyłek za pieniadze (patrz meski dzi...i) -coraz wiecej facetów zarabia mniej, bo baby zarabiaja coraz wiecej -faceci jak najbardziej lubią tandetę- inaczej jak wytlumaczysz to, że doda i jej nagie zdjecia sa najczesciej wyszukiwane w google? jak wytlumaczysz wysokie naklady gazety CKM z tekstami ponizej wszelkiego poziomu? (raz mialam okazje zajrzec, o zgrozo!) jak wytlumaczysz powodzenie lalek z tlenionymi wlosami i krotkimi spodniczkami?? jest ich od groma, a skoro są, to jest popyt. chcesz dalej uogólniac i oceniac kobiety?:) pozdrawiam:) p.s. mozemy tak dyskutowac do świtu:)

Gość facet ktory wybaczyl zdrade
to nie facet

to juz jest kwestia indywidualna kazdego czlowieka, czy wybaczy zdrade czy nie i nie tobie ja oceniac. wszystko zalezy od sytuacji i charakteru czlowieka.

Gość faceci sa lepsi we wszystkim

do tego wyżej: BZDURA. faceci są inni od kobiet, a kobiety od facetow ale na pewno żadne nie jest "lepsze czy gorsze".

Gość waniliaPyszna
a dlaczego to faceci jezdza BMW na zimny łokieć i sluchaja na full techno? i kto tu jest tandeciarzem? :O

sa faceci glupi, tandeciarze, frajerzy, jak i są głupie i tandetne frajerki-baby. tyle w tym temacie

Oto ja; Bóg, honor , Ojczyzna. Nigdy nie zdradziłem i nie zdradzę. Szanuje kobiety bez wzgledu na to, co robią . Nie bije kobiet, bo to nie honor. Jestem wierzacy, chociaz dla niektorych to śmieszne. Dla Ojczyzny oddał bym życie tak , jak dla kobiety, która mnie pokocha. Nie dla kasy czy cos innego. Czemu nie ma takiej kobiety? Mam ryj niewyparzony, ale nie używam przy kobiecie. Ciągle szukam takiej i nie mam.

Gość kobiety to tandeciary