Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Motyla noga - ressurection

Polecane posty

Gość tak do mnie mów nie inaczej
ychy nie ma to jak cieplutkie pielesze :) tzrymam kciuki za Twoj powrot tutaj :classic_cool: tez zamykam 👄 do kiedys

Gość poranny zerkacz
no cóż, średnio mi to wyszło :P

Gość ychy straszne
bo nie wiem ? yyy daj litereke gdzie mam pisac, z domyslem u mnie jak z intelektem yyyyy :classic_cool:

Gość nikt mnie nie kocha nikt nie
potrzebuje :( ino Ty eLelciu :( przytul proszę mnie bo ze smutku i rozpaczy zaraz wbiję resztki zębów w ścianę :classic_cool: deszczysko pada, wiater wieje jak opętany, gdzie ta wiosna do cholery 😭

Gość majówkujecie się
mofisz, masz :classic_cool: sciskam i całuję :) i znikam :P ale upała, a Ty o jakims deszczu ? :classic_cool: pa

Gość co tam jak tam maupo?
zyjesz czy udajesz, ze zyjesz? :P ps. nie pozdrawiaj mnie na innych topach, bo i tak pozdrowienia nie zostają przekazane :) :classic_cool: ściskam za dupkę i... do 🖐️

Gość bez załatwiania privaty na
kafe, plis :)

Gość odwal sie od mojej doupci
:P żadnego sciskania ponizej pasa :P masz racje, udawam, ze zyję :classic_cool: cp tp za zycie takiej hm i mh... koniec weekendu, nie udawac, wrazac i pisac na kafe :) i dla paletza :classic_cool: coby mnie nadal nie lubiec on :)

Gość odwal sie od mojej doupci
zapomnialam dopisac ze ryjka mi zsypalo, uczulenie na swieze powietrze tak sie objawia ? wyglad mam pryszczatej nastolatki :classic_cool: dziekuje ze Was to nie smieszy :classic_cool:

Gość mnie to nie smieszy
mam to na codzien, wiec mi sie przejadło :P jak tam po majófce? pewnie tak utyłas od tych kiełbasiorów, ze sasiedzi po Greenpeace juz dzwonia :classic_cool: chociaż moja babcia gawariła, ze kołbasiory eto siła.. także jeszcze przez sobote i niedziele mozesz smialo wpierdzielać :O klepie w poslada i mykam 🖐️)))

Gość tylko by dupy gmyrały
zboczone baby :classic_cool:

Gość niechże zgadnę
ktoś tu się nudzi 😴:classic_cool:

nie się nudzi, tylko nasunął się z analitycznego mózgu mądry wniosek, który żal było zachować li tylko dla siebie :classic_cool:

Gość nie mędrkuj
bo Cię usunę z kątaktóf :classic_cool: ps. głodnemu hlep 🖐️

Gość kto tutaj siedzi i dlaczego
do mnie nie pisze :classic_cool:

Gość nieładnie tak robić w uja
starsze uposledzone osoby :P:classic_cool:

ja tam pisałem także do Ciebie, kuleżanko, któraś doszła ostatnia :classic_cool:

Gość to był Jej podszyw
spr und potw :classic_cool:

i tak do niej pisałem :classic_cool:

Gość a te starsze uposledzone osoby
to niby ktore niby ? Miachau, auu auu ? :classic_cool: co do kielbasy i tycia w plecach ponizej pasa, to... zapada milczenie na ten temat ale weekend był opfitym w takie samkolykałości, że tylko seks pomogly mi z tymi kaloriami, ale... kogo tu złapac na seks z wygladem jaki ja soba przedstawiam :P nikt az tyle % nie wypije maupom 👄 za to, ze mnie kochają a szczgolny cieply 👄 dla Freda :classic_cool:

Gość bosz kobieto jak Ty mnie bawis
:D z takim wyglądem?? nie gadaj mi tu pierdołów :classic_cool: zasłonisz się włosami i będzie ok :classic_cool: klasyczny klep w poslada 🖐️))) i myk :)

Gość kurka wodna macia
musialabym powaznie przypominac owlosiona malpie, by miec az tyle wlochow by sie moc zakryc :( :P bywa jedni maja i urode i inteleky a inni jak ja, to co z innych opadlo :classic_cool: chociaz chociaz dzis moje blekitnozielono jakies tam oczeta oczeta przeczytaly taki mniej wiecej tekst, zem jest atrakcyjna i seksistowsko zajebista przez kolejne dwa conajmniej lata bede sie upajac tymi slowy moze w koncu zdobede sie na odwage i.... i udam sie na realne łowy :classic_cool: potrzebuje ino tylko tylko tego plasniecia w poslada nr do wybranka i dobrego mejkapu i tych innych poprawiaczy urody i figury. dzieki za wsparcie :classic_cool:

Gość kurka wodna macia
milosci przybywaj 😭

Gość Ty chyba Michau z byka spadłes
jesli myslisz, ze ktos kolekcjonuje i zapisuje Twoje wpisy i daty pojawiania się pod kolejno tworzonymi nickami :O w kazdym razie ja szerszenia pamietam.. co wiecej, nawet na nim nieraz pisałam :classic_cool: aczkolwiek i tak najlepsiejszy byl mój topik, bo bywaly na nim fantastyczne osoby :classic_cool: ej a Ty maupo serio ruszaj na łowy. skoro ktoś Ci mówi takie a nie inne rzeczy [ ofc. pozytywne ] to znaczy, ze tak jest :P i nie daj sobie wmowic niczego innego :) ps. milosci nie szukaj, bo ona skubana specjalnie sie chowa, gdy ktos jej usilnie poszukuje. miej olewkę to Cie dopadnie nie wiadomo kiedy :P

Gość nie szukajcie a znajdziecie
co nie ? albo najlepsze, nie uciekniesz przeznaczeniu :P wiem zostawmy moj "wypasiony" wyglad w spokojnosci. nie wiem, czy powinnam zrobic cos, cos, co moze mnie postawic w bezsensownej sytuacji :) albo ukoi to co wrze i szumi i o uczucie woła a moze to jeszcze taruma nie milela i mam wieksze niz dotychczas schizki :) bo :) widze chyba ratunek dla siebie gdyby jeszcze dodac mi pewnosc, ze... tylko, ze to kurfa niemozliwe wszystko norma w moim przypadku to tylko w gwaizdy i fusy i na nic nie liczyc wystarczajaco zamotane ? znaczy, wracam do formy :) i :) jak to ja psyyt dzieki, ze ze mna non francom, piszesz :classic_cool:

Gość e no bez takich, że
dwa dni mam teraz ja czekac na odzew 😠

Gość sory nie zauważyłam
że coś tu do mnie drukujesz :P zresztą połowa tekstu jest dla mnie niezrozumiała :classic_cool: w sumie to nei mam dziś natchnienia coby wymyślać jakieś dyrdymały, także pomacham i spadam :P 🖐️)))

Gość przynajmniej szczerze mnie
unikasz i nawet nie owijasz, żę cos tam cos jak tak dalej bedziesz mnie traktowac to nie wiem nie wiem czy nie strzele foszka :P uwierzysz, ze szatan milosci nie nie opuscil ? kur...de :D