Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic z kopciuszka raczej wróżka

musze zrzucić 20 kg

Polecane posty

Zaczynam od jutra. Nie mam zmaiaru sie głodzić bo to nic nie da. Poprostu zaczne omijac niektóre produkty i zastepowac jeinnymi. Gotować lżej i najważniejsze nie bedę jadła po 20 (po 18 nie ma szans ale od 20 już moge się przemóc) wzrost 162 cm waga 85 wiem ze 65 to też nie jest waga idealna, ale mnie wystarczy. Zapraszam wszystkie chętne. Mój cel to wyglądać ładnie na sylwestra. Móc kupić jakąs fajną sukieneczkę i szaleć z mężem cała noc na balu. Jednym słowem z wróżki znów stać się kopciuszkiem. Zapraszam bo w grupie raźniej.

kopciuszek był znaiedbany ale zgrabny itd a wróżka... cóż strasza pani z dużym zadkiem :P Coś jak ja tylko ze ja niekoniecznie taka "strasza" Witam koleżankę. :)

a o ktorej kladziesz sie spac chodzi o to zeby jak najdluzsza byla przerwa pomiedzy ostatnim posilkiem, a snem

to ja się przyłączam:) 163 cm 82 kg żywej wagi:) Napisz coś więcej osobie, ile masz lat, co lubisz jeść itd.:)

klade sie późno kolo 12-1 w nocy. mam 23 lata co lubie jeść? makarony Mogłabym jesc makaron non stop, ale postanowiłam ze nie czesciej niż raz w tygodniu i z bardzo lekkimi dodadkami- warzywnymi a nie tłustym sosem ze śmietany, parmezanu itd Nie ejstem fanką słodyczy. Czasem jem, ale moge sie obejść zupełnie. Bez cukru też. Najtrudniej będzie zrezygnowac z tego makaronu. A Ty?

Nie tylko chodzi o to aby nie jeść po 20, ale żeby też jeść regularnie, częściej ale za to mniej w porcji. Podstawą dobrej diety jest regularność no i żeby te posiłki nie były za duże żeby organizm mógł się spokojnie dożywić.

Hey ja mogę czasem do was wpadać, tez bym chciała jeszcze jakieś 20kg schudnac, na dzien dzisiejszy waże 84kg na 170cm:O

Gość nic z kopciuszka
titrand dziekuje za rady. Mam zmaiar jesc 5 posiłków dziennie o stałuch porach. Wadomo ze nie tylko jakośc ale i ilosć ma znaczenie.

ja mam 28 lat, niedawno urodziłam synka. Karmię piersią i co ciekawe... w czasie ciąży przybyło mi 9 kg, które straciłam tuż po porodzie. Od tamtej pory przytyłam 7:/ Ja lubię praktycznie wszystko... Makarony uwielbiam. Słodycze niestety też. No i duuuużo. W tym leży mój problem. Ale jak karmię, to ciągle jestem głodna. I to naprawdę nie chodzi o łakomstwo (bo wcześniej z tym miałam problem), ale naprawdę czuję ssanie w żołądku. Kiedyś ważyłam dużo więcej, ale udało mi się schudnąć do 68 kg i taka waga mnie satysfakcjonowałaby:) No, 65 kg dla równego rachunku:) No ale mam nadzieję, że na sylwestra też będę mogła włożyć jakąś fajną kieckę:) A co z ćwiczeniami, aktywnością fizyczną? W ogóle jaką masz figurę? Ja mam spory brzuszek, wąską talię, dość szczupłe uda, ale grube łydki. Normalnie taki prostokącik jestem:/

Na vitali mam tylko pamiętnik i zdjęcia, nie stosuje diety od nich:) Ja byłam na kilku dietach, a teraz mz i wr, staram się zmieścić w 1200kaloriach, staram się jeść węglowodany tylko rano, jem 5posiłków co 3godziny, ćwicze godzinę dziennie:) pije około półtora litra niegazowanej wody, 3zielone i 3czerwone hebraty, brałam trochę błonik, a teraz zaczęłam l karnityne:)

Gość nic z kopciuszka
ja mam 2 dzieci, z tym ze najmłodsze ju,ż ma ponad rok, a kg po ciązy są. w ciazy przytylam z 40 kg. troche spadlo częśc została. Moja figóra? Góre mam szczuplejsza niż dół. Brzucha nie mam ale krótkie tłusciutkie nóżki i duzy tylek. ogólnie w góre mieszcze sie 40-42 a dól to 44.

Tez mam przynajmniej 15 kg do stracenia, a najlepiej gdyby udalo mi sie zrzucic 20 :) I najlepsza metoda jest wlasnie MZ i WR a nie jakies diety cud. Moze skoro tak bardzo kochasz makaron postaraj sie zastapic bialy razowym - przynajmniej bedzie zdrowiej :)

gratuluję wyników, naprawdę godne zazdroszczenia:) no i życzę dalszej wytrwałości:) może i nam się uda:)

Gość nic z kopciuszka
ewelina niestety ja lubie tylko bialy ulozyłam jadlospis na jutro z tego co mam w lodówce: 1 posilek jogurt- mały kubek owocowy 2 posilek kanapka z chudą szynką 3 posiłek połowa piersi z kurczaka (ugotowana w zupie) z jakimiś warzywkami 4 posilek 2 jajka na twardo 5 posiłek kisiel- goracy kubek (wiem ze to średnio zdrowe ale kalorii nie ma wiele) Co myślicie?

Ja bym zjadla te jajka na sniadanie a na przekaske jogurt. Sniadanie powinno byc solidne, tak,zeby dalo Ci energie na caly dzien. Moze dorzuc do tych jajek jakiegos pomidora i kromke ciemnego chleba? Ja tez kiedys nie lubilam brazowego makaronu, ale teraz juz sie przyzwyczailam. Mysle,ze bardziej nie przepadam za brazowym ryzem za to uwielbiam basmati :)

Powiem że całkiem niezły jadłospis gdyby nie kolacja:P Może jakieś warzywka?

Gość nic z kopciuszka
rano nie mam czasu na gotowanie jajek pozatym z rana nie lubie jesc bo mnie mdli. moze zmaiast jogurtu wypije kawe z mlekiem, to mnie obudzi. Musze sobie kupic zielona herbatke bo czerwonej to nie tkne a powiedzcie mi dziewczyny moze byc zielona lipton cytrusowa? taka w 3kątnej torebeczce? bo ja ją uwielbiam.

Właśnie ewelina ma rację, ja wcinam na śniadanie owsianke mniam

Musisz jeść śniadania to najważniejszy posiłek dnia i to on nam daje energię na cały dzien:)

Musisz jeść śniadania to najważniejszy posiłek dnia i to on nam daje energię na cały dzien:)

Gość herbata bez cukru
lipton moze być. Co do Twojej propozycji diety - jest to jakieś okrojone wszystko... A gdzie warzywa - poza obiadem- i owoce? Dodaj do jadłospisu ze 2 jabłka lub banana, kromkę chleba żytniego razowego i ze 3 pomidory.